Nordicbet mainos

Leo Komarov Nordicbetin kiekkokasvoksi - ei nähdä enää Leijonissa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tapani
  • Kuva: Nordicbet
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Leo Komarov ja Nordicbet julkistivat kovan luokan diilin, joka ravistelee suomalaisia kiekkopiirejä. Komarov aloittaa Nordicbetin kansainvälisenä Brand Ambassadorina, eli brändilähettiläänä ja tuo asiantuntumuksensa ja sisäpiiritietonsa Nordicbetin pelaajien käyttöön ja tuo mahdollisuuden kurkistaa NHL-pelaajan elämään ja Toronton joukkueen kulisseihin.

Komarov itse kommentoi uutta pestiään näin: ”NordicBet on kansainvälinen yhteistyökumppani, jolle jääkiekko on kaikki kaikessa. Löydettiin nopeasti yhteinen sävel ja on hienoa liittyä upeaan tiimiin, odotan innolla mitä kaikkea tulevaisuus pitää sisällään! Kiva päästä mukaan myös asiakasmatkoille ja päästä näyttämään faneille Toronton ja Maple Leafsin toimintaa.”

Urheilun seuraajille ja vedonlyöjille diili on mielenkiintoinen monella tavalla. Nordicbetin pelaajille on luvassa erikoiskampanjoita, asiakasmatkoja ja lisää NHL-sisältöä, mutta Leijonafani ei ole yhtä innoissaan.

Käytännössä sopimus kansainvälisen vedonlyöntitoimiston kanssa tarkoittaa sitä, että ”Leksa” ei voi pelata Suomen maajoukkueessa, jonka yksi merkittävä tukija on Veikkaus. Ainakin tämän vuoden MM-kisat pelataan ilman luottopelaaja Komarovia – tosin Toronto on hyvässä vauhdissa menossa NHL:n pudotuspeleihin, joten tuskin Leoa olisi Euroopassa tänä kevään muutenkaan nähty. Ensi kauden olympialaiset ovat myös täysin kysymysmerkki kaikkien muidenkin NHL-pelaajien osalta.

Voita 5000 € arvoinen matka Torontoon

Jos haluat heti mukaan Nordicbetin Komarov-huumaan, osallistu 5000 € arvoisen NHL-matkalahjakortin arvontaan 27.3.-4.4.2017. Jaossa on myös Komarovin nimmarilla varustettuja pelipaitoja.

PELAA NYT