VIDEO: Suomalaiskomeetta mukaan NHL:n tähdistöpeliin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 01/06/2016
Jaa tämä...

Kaksi suomalaista pääsevät mukaan huikeaan tapahtumaan.

Jääkiekkoliiga NHL on julkaissut tähdistöpelin pelaajat. Mukana on kaksi suomalaispelaajaa. Sinivalkoisista pelaajista mukaan pääsevät niin Leo Komarov kuin myös Pekka Rinne.

Toronto Maple Leafsin suosikiksi noussut Komarov on seuran tämän kauden paras maalintekijä. Hän on viimeistellyt tehot 15+12.

Toisena suomalaispelaajana tapahtumassa nähdään maalivahti Pekka Rinne. Hän pääsee pelaamaan tähdistöpelissä itseasiassa omassa NHL-seuransa kotikaupungissa.

Faniäänestyksen kautta tähdistöpeliin valiittiin Florida Panthersin Jaromir Jagr, pistepörssin kärkeä hallitseva Chicago Blackhawksin Patrick Kane, Washingtonin Capitalsin Aleksandr Ovetshkin ja John Scott. Hän pelaa tällä kaudella Arizona Coyotesissa.

Mielenkiintoisena yksityiskohtana Sidney Crosby ei päässyt tällä kertaa tähdistöpeliin mukaan.

NHL-kaukaloissa pelataan Suomen aikaa tulevana yönä viiden ottelun mittainen kattaus. Jäällä nähdään myös Komarovin edustama seura, joka pelaa Anaheim Ducksia vastaan.

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana eri jääkiekkosarjoissa tarjoten markkinoiden parhaimpia kertoimia ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lue myös:
Suomelle voitto Ruotsista – sinikeltaiset raivoissaan tuomaritoiminnasta
Ville Pokka hurjassa iskussa AHL-jäillä

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa