VIDEO: Leonid Slutski ei jatka Venäjän päävalmentajana

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Venäjän jalkapallossa kuhisee jälleen.

Venäjän jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Leonid Slutski on ilmoittanut, että hän aikoo vetäytyä tehtävistään, sillä maan menestyminen EM-kisoissa jäi vaatimattomaksi.

Venäjä onnistui keräämään vain yhden pisteen tasapelistä Englantia vastaan. Se hävisi Walesille viimeisen lohkovaiheen pelinsä numeroin 0-3 ja murskatappio oli viimeinen naula myös Slutskin arkkuun.

– Olen epäonnistunut tehtävässäni. Mielestäni jonkun toisen pitää valmentaa Venäjä vuoden 2018 MM-kisoihin, Slutski kertoi TASSin mukaan.

Venäjä voitti EM-karsinnoissa viisi ensimmäistä peliään Slutskin johdolla. Hän piti EM-kisaprojektia positiivisena kokemuksena odottaen nuoren kaartin muodostavan maajoukkueen ytimen vuoden 2018 MM-kisoissa.

Venäjä isännöi jalkapallon MM-kisoja vuonna 2018, mutta Fabio Capellon jälkeen maan päävalmentajaksi tullut Slutski ei siis jatka tehtävässään. Ilmeisesti hän jatkaa kuitenkin TsSKA Moskovan penkin takana.

Katso huippuhetket Venäjän ja Walesin ottelusta:

 

EM-kisoissa pelataan tänään neljä ottelua, kun kaksi lohkoa saadaan jälleen päätökseen. Illan todellisessa huippukamppailussa Kroatia ja Espanja iskevät yhteen. Kaikki ottelut ovat katsottavissa Yle Urheilun kautta.

Peliyhtiö Betsafe on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
Jalkapalloa pelattiin hyvin erilaisilla säännöillä ja kuviolla 1800 – luvulla
VIDEO: Jamie Vardy ei sittenkään siirry Arsenaliin?

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa