Lev Prague - Magnitogorsk 7.10.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/07/2013
Jaa tämä...

Löytyykö Magnitogorskille tällä hetkellä pysäyttäjää?

Lev Prague – Magnitogorsk, merkki 2, kerroin 
Lev Prague – Magnitogorsk ML, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,70 | 4,00 | 2,25 

 

 

Jääkiekon KHL:ssä pelataan tänään useita mielenkiintoisia otteluita, myöhäisillan kamppailussa pisteistä taistelevat Lev Prague sekä Magnitogorsk. Kyseessä on Lev Praguelle alkukauden kolmastoista ottelu, kun taas Magnitogorsk on pelannut ottelun vähemmän. Lev Prague on tähän mennessä suoriutunut alkukaudesta erinomaisesti, sillä läntisessä konferensissa Lev Prague on peräti viidentenä. Lev Praguen suunta on kuitenkin alaspäin, sillä kolmesta edellisestä ottelustaan kotijoukkue on pystynyt nappaamaan vain yhden voiton. Viimeksi Lev Prague oli vailla mahdollisuuksia Amurin vieraana 3-0 maalein päättyneessä ottelussa.

Magnitogorskia on tällä hetkellä KHL:n kenties hurjimmassa vireessä olevin joukkue, sillä Magnitogorsk on voittanut vaatimattomasti seitsemän ottelua putkeen! Magnitogorskista on tässä vaiheessa oikeastaan vain hyvää sanottavaa, sillä puolustus toimii erinomaisesti ja hyökkäyksestä voidaan käyttää täysin samaa sanaa. Neljään edelliseen otteluun Magnitogorsk on onnistunut tekemään kahdeksantoista maalia ja puolestaan Magnitogorskille kyseisissä otteluissa ollaan tehty vain neljä maalia.

Lev Prague on kotonaan erittäin yllätysvalmis joukkue, mutta tällä hetkellä Magnitogorskille ei yksinkertaisesti tunnu löytyvän pysäyttäjää! Magnitogorsk on pelannut itsensä siihen tilanteeseen, että vierasjoukkueen itseluottamus on varmasti huippuluokkaa. Kun materiaalikin on jo valmiiksi erittäin laadukasta tasoa, lähtökohtaisesti Magnitogorskiin on syytä uskoa myös tänään. Vierasvoitto on hieno valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas