Lev Prague - Salavat UFA 13.10.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Kantaako Lev Praguen kotivire voittoon Salavat UFAsta?

Lev Prague – Salavat UFA, merkki 1, kerroin 
Lev Prague – Salavat UFA ML, merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,30 | 4,05 | 2,50 

 

 

Jääkiekon KHL:n ottelutarjontaa, Lev Prague saa vastaansa Salavat UFAn. Tällä hetkellä itäisessä konferensissa Lev Prague on hienosti neljännellä sijalla, kun taas Salavat UFA löytyy läntisestä konferenssista viidenneltä sijalta. Lähtökohtaisesti tässä ottelussa marginaalit tulevat olemaan erittäin niukat voittajan etsimisessä, sillä materiaaliltaan Salavat UFA on erittäin laadukas, mutta valitettavasti vieraissa Salavat UFA ei ole vakuuttanut lainkaan. Ja kolikollahan on kääntöpuolensa – Lev Prague on ollut kotonaan fantastinen! Seitsemän kotiottelua ovat tähän mennessä tuottaneet viisi voittoa ja reilusti yli parikymmentä tehtyä maalia.

Salavat UFA on pelannut vieraissa erittäin paljon tasaisia otteluita, mutta niiden kääntäminen omaksi eduksi on ollut erittäin hankalaa! Viimeksikin Salavat UFA pääsi jatkoerään Slovan Bratislavan vieraana, mutta niin vain bratislavalaiset nappasivat voiton. Sitä ennen toisaalta Dinamo Riga joutui kotonaan toteamaan Salavat UFAn paremmakseen 2-5 numeroin. Kaiken kaikkiaan joka tapauksessa Salavat UFA on varsinaisella peliajalla vieraissa voittanut vain kaksi kertaa. Jatkoerässä tulleita tappioita on senkin edestä. 

Lev Praguella on alla peräti 7-2 maalein voitto Traktorista ja se kertookin siitä, että Lev Prague on kotonaan äärimmäisen hankalasti voitettavissa. Kaiken kaikkiaan kahdessa viime kotiottelussa Lev Prague on maalinteossa onnistunut vaatimattomasti yhdeksän kertaa ja omissa verkot ovat heiluneet vain kahdesti. Salavat UFA tulee antamaan tänään hyvän vastuksen, mutta tällä hetkellä vaaka on kallistumassa Lev Praguen suuntaan. Kotivoitto on hyvä valinta kupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas