Levante - Barcelona 19.1.2014 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/02/2018
Jaa tämä...

Kuinka rumat lukemat Barcelona latoo Levanten verkkoon?

Levante – Barcelona, merkki alle 2,5 maalia, kerroin 3,25 Sportingbet
Levante – Barcelona, merkki alle 3,5 maalia, kerroin 1,82 Unibet

Sportingbetin kertoimet otteluun 17,00 | 7,00 | 1,15 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelussa Barcelona matkustaa Levanten vieraaksi. Tänään Espanjan korkeimmalla sarjatasolla pelataan yhteensä neljä kamppailua. Levante lähtee tähän otteluun sarjataulukon sijalta kaksitoista, kun taas Barcelona löytyy luonnollisesti ensimmäiseltä sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on hieman alle kolmekymmentä pistettä vierasjoukkueen eduksi. Barcelona on käytännössä suurin suosikki Espanjan liigan mestaruuden voittamaan, mutta tälläisessä ottelussa Levanten mahdollisuuksia pitää ottelu tasaisena ei pidä lähteä aliarvioimaan. Levante on kaiken kaikkiaan ollut viime aikoina erittäin vähämaalinen joukkue. Levante tunnetaan muutenkin suhteellisen vahvana kotijoukkueena. Kotonaan Levante on toistaiseksi pelannut yhdeksän kamppailua ja yhteensä näissä maaleja ollaan viimeistelty vain kahdeksantoista kappaletta.

Levanten viisi edellistä ottelua ovat tuottaneet kotijoukkueelle kaksi voittoa sekä tasapelin, mutta tärkeintä vihjettä laadittaessa on se, että Levante on ollut todella vähämaalinen joukkue. Edellisestä viidestä ottelustaan Levante on peräti neljässä pelannut alle kolme maalia sisältäneitä taisteluita. Levantellahan on kahdesta edellisestä ottelustaan alla voitot niin Espanjan liigassa Malagan kustannuksella kuin Espanjan Cupissa Rayo Vallecanon isäntänä. Levante on näin ollen päässyt pelaamaan kaksi edellistä otteluaan kotonaan. Matkarasitusta kotijoukkueelle ei ole tullut siispä lainkaan. Mielenkiintoinen pointtihan on siinä, että Levante on voittanut neljä edellistä kotiotteluaan. Jo vihjeen alussa kerrottiin, että Lepakkoryhmä tunnetaan melko vahvana kotijoukkueena ja juuri viime aikoina tuo väite sopii kotijoukkueen tilanteeseen enemmän kuin erinomaisesti. Levante ei ole marraskuun jälkeen hävinnyt kotonaan otteluakaan.

Barcelona on kulkenut käytännössä voitosta voittoon, vaikka viimeksi Espanjan liigan ottelussa katalonialaiset jäivätkin jopa hieman yllättäen maalittomaan tasapeliin Atletico Madridin vieraana. Tuosta ottelustahan Barcelona olisi voitolla jo mennyt todella lähelle seuraavaa Espanjan mestaruutta. Barcelonan pelaamisesta on vaikeaa lähteä hakemaan selkeitä heikkouksia, sillä sellaisia vierasjoukkueella ei ole. Barcelonalle kuitenkaan tälläinen ottelu ei todennäköisesti lukeudu kauden sytyttävimpiin taisteluihin. Barcelonalla on tiedossa paljon huomattavasti merkittävimpiäkin kamppailuja. Muutenkin itseasiassa Barcelonalla on hieman ongelmia loukkaantumisten kanssa, joten siinä mielessä Levantella on hyvä mahdollisuus pitää ottelu vähämaalisena. Kukaan ei oleta, että Barcelona menettäisi tästä ottelusta pistettäkään, mutta suurella todennäköisyydellä murskaavaa vierasvoittoa ei olla näkemässä. Kaiken kaikkiaan alle 2,5 maalia sekä alle 3,5 maalia ovat hyviä valintoja napata vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas