Levante - Elche 13.12.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/12/2013
Jaa tämä...

Jatkuvatko Levanten maalinteko-ongelmat Elchen isäntänä?

Levante – Elche, merkki X, kerroin 3,20 Sportingbet
Levante – Elche, merkki alle 2,5 maalia, kerroin 1,57 Betsson

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,25 | 3,20 | 3,40 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, illan ainoassa ottelussa yhteen iskevät Levante sekä vastaan asettuva Elche. Kyseessähän on jossain määrin paikallistaistelu, joten kotiedun merkitys ei ole aivan normaalia luokkaa. Sarjataulukossa Levante on tällä hetkellä sijalla kolmetoista, kun taas Elche löytyy kahta sijaa korkeammalta. Tiedossa tulee olemaan Levanten sekä Elchen välillä erittäin vähämaalinen kohtaaminen. Levantellahan on ollut viime aikoina maalinteon kanssa valtavia ongelmia. Kolmeen edelliseen otteluun Levante ei ole tehnyt maaliakaan! Levante hävisi viimeksi Cupin ottelussa Huelvaa vastaan ja se olikin täysin anteeksiantamaton teko Levantelta. Edellisen kerran Levante on maalinteossa Espanjan liigassa onnistunut viime kuun alussa Athletic Bilbaon vieraana.

Elche pelasi viimeksi Cupissa 2-2 maalein tasapelin Villarrealia vastaan. Elche on ollut viime aikoina suhteellisen runsasmaalinen joukkue, mutta tänään tiedossa tulee olemaan erittäin vähämaalinen kohtaaminen. Levante tunnetaan melko hyvänä kotijoukkueena, joten täysin ansaitusti kertoimissa Elche on altavastaajan asemassa. Elche on viidestä ottelustaan saalistanut muutenkin vain yhden voiton. Elchen kohdalla suurin ongelma on ollut epätasaisuus, vaikka materiaalinsa perusteella vierasjoukkueen ei missään tapauksessa pitäisi olla näin korkealla kuin mitä sarjataulukko tällä hetkellä kertoo. Elche on ehtinyt viime aikoina voittamaan esimerkiksi Valencian, mutta seitsemän vierasottelua ovat kaiken kaikkiaan tuottaneet vain kaksi voittoa.

Levante on pelannut tällä kaudella yhteensä seitsemän kertaa kotonaan ja niistä Levante on pystynyt saalistamaan täysin käsittämättömästi vain yhden voiton. Levante on ollut kotonaan täysin ala-arvoinen, mutta yksinkertaisesti Levantella ei ole ollut sellaista pelaajaa, joka illasta toiseen pystyisi viimeistelemään tärkeitä maaleja kotijoukkueen kannalta. Levante on viimeistellyt kotiotteluiden osalta vain yhden maalin ottelua kohden. Sillä tavalla voittaminen on suhteellisen vaikeaa. Levanten kannalta ikävää on tietenkin se, että sairaslistalla pelaajia riittää. Levanten sairaslista on käytännössä tyhjä, kun taas Levantelta tärkeistä pelaajista sivussa ovat Papa Diawara, Andreas Ivanschitz, Issam El Adoua, David Navarro sekä Hector Rodas. Lähtökohdat viittaavat siihen, että niukasti on maaleja tässä ottelussa tiedossa.

Veikkaussivut | Tuomas