Levante - Malaga 12.1.2014 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/12/2014
Jaa tämä...

Jatkuvatko Levanten valtavat maalinteko-ongelmat Malagan isäntänä?

Levante – Malaga, merkki 2, kerroin 2,82 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 2,60 | 3,20 | 2,82 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, illan päättävässä ottelussa Malaga matkustaa Levanten vieraaksi. Sarjataulukossa Levante sekä Malaga ovat peräkkäisillä sijoituksilla keskikastissa. Tarkemmin sanottuna Levante löytyy sijalta neljätoista sekä Malaga sijalta kolmetoista. Todennäköisesti tiedossa on erittäin vähämaalinen kohtaaminen, mutta tällä kerroinasettelulla Malaga nousee erinomaiseksi pelikohteeksi. Malagasta ollaan viime vuosina yritetty tehdä Euroopan mittakaavassa suurseuraa, mutta lopulta vierasjoukkueen talousvaikeudet ovat ottaneet niskalenkin tilanteesta. Malagalla on siitä huolimatta tällä kaudella kasassa laadukas joukkue. Paperilla katsottuna Levante ei missään tapauksessa Malagaa edellä ole. Levante tunnetaan normaalisti melko laadukkaana kotijoukkueena, mutta viime aikoina kotijoukkueelle maalinteko on ollut todella vaikeaa. Edelliseen kahteen otteluun Levante ei ole viimeistellyt maaliakaan.

Malaga on muodostunut tällä kaudella todelliseksi tasapeliautomaatiksi, mutta jatkossa tiukkoja otteluita olisi syytä kääntää oman joukkueen eduksi. Malaga on edellisestä kuudesta ottelustaan hävinnyt ainoastaan Atletico Madridille, mutta vierasjoukkueen kannalta voittoja olisi alettava tulemaan. Malagalla on erittäin laadukkaita yksilöitä varsinkin hyökkäyspäässä pelatessa, mutta toistaiseksi Malagan potentiaali ei ole päässyt tarpeeksi laadukkaasti esille. Malagalle ollaan neljään edelliseen otteluun viimeistelty ainoastaan kaksi maalia, joten se kertoo siitä, että vierasjoukkueen puolustusongelmat ovat tältä erää todennäköisesti historiaa. Alkukaudella ajoittain Malagan alakerta oli todella epävarmaa porukkaa, mutta viime aikoina puolustus on toiminut erittäin hyvin. Malaga tarvitsee mahdollisesti yhden mahtavan voiton esimerkiksi useammankin maalin erolla, sillä se saattaisi muodostaa vierasjoukkueen tilanteessa ketsuppipulloilmiön-

Levanten kotietu tekee tässä tapauksessa lähtökohdat erittäin tasaisiksi eivätkä kummankaan joukkueen loukkaantumiset todennäköisesti muuta tilannetta suuntaan tai toiseen. Levantella sekä Malagalla on muutamia erittäin pahoja loukkaantumisia, joten kaiken kaikkiaan loukkaantumiset menevät suhteellisen tasan. Periaatteessa Malaga nousee vieraskentästäkin huolimatta järkeväksi pelikohteeksi. Malagan on pystyttävä vähentämään tasapelien määrää, koska muussa tapauksessa vierasjoukkueen on täysin mahdotonta lähteä taistelemaan sijoituksista kymmenen parhaan joukossa. Malagalla potentiaalia riittää ehdottomasti parempiin sijoituksiin kuin Levantella. Malagan osakkeita parantaa sekin tilasto, että kahdeksan kotiottelua ovat Levantelle tuottaneet ainoastaan kaksi voittoa. Levante ei ole näin ollen saanut toistaiseksi kotonaan mitään aikaan. Malaga poimitaan tästä kamppailusta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas