Levante - Villarreal 24.11.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Jatkaako Villarreal vahvaa alkukauttaan Levanten kustannuksella?

Levante – Villarreal, merkki 2, kerroin

Betssonin kertoimet otteluun 3,35 | 3,25 | 2,22

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, Villarreal matkustaa päivän ensimmäisessä ottelussa testaamaan Levanten päivän vireen. Lähtökohtaisesti Levante tulee tälläkin kaudella keräämään suurimman osan pisteistään juuri kotonaan, mutta tällä hetkellä Villarreal on erinomaisessa pelivireessä ja toisekseen materiaaliltaan Villarreal on laadukas – vaikka vierasjoukkue viime kaudella pelasi sarjaporrasta alempana. Villarreal on tällä hetkellä sarjataulukossa neljäntenä, mutta vierasjoukkueen kannalta on valitettavaa, että suuntaa ei voida nostaa enään ylöspäin. Kolmanteen sijaan on matkaa kymmenen pistettä ja se on Villarrealille tässäkin vaiheessa kautta liikaa.

Levante on viimeistellyt kolmeentoista otteluun kolmetoista maalia ja se on kieltämättä valitettavasti erittäin vähän! Levante on pelannut paljon erittäin tasaisia otteluita, mutta faktoja ei voida kieltää – kotijoukkueen maalinteko on erittäin hankalaa. G.Dos Santos on viimeistellyt Villarrealin kokoonpanossa sentään kuusi maalia, joten vierasjoukkueella laatua maalintekoon löytyy. Levanten paras maalintekijä on viimeistellyt neljä maalia, joten kotijoukkueen on pystyttävä siinä mielessä nostamaan omaa tasoaan. Levante on kotonaan erittäin vaarallinen ryhmä, mutta yhtä tehtyä maalia ottelua kohden ei voi lupailla jatkoakaan ajatellen vahvaa loppukautta.

Villarrealin lopullinen kokoonpano on syytä tarkistaa ennen lopullista pelipäätöstä, sillä parhaimmillaan vierasjoukkueen kokoonpano tulee tänään vielä muuttumaan ja paljon. Villarrealin pitäisi tänään saada sairaslistalta pelikentälle takaisin P. Iniguezin sekä myös J. Costan. Tietenkin on vierasjoukkueen kannalta valitettavaa, että G. Dos Santos on tänään sivussa. Ilman G. Dos Santosin yksilötaitoa Villarrealin hyökkäys ei ole lainkaan niin vaarallinen kuin aikaisemmin alkukaudella, mutta lähtökohtaisesti Villarrealille voi tänään hyvin riittää yhden tai kahden maalin tekeminen. Levanten hyökkäys on heikkoa seurattavaa, joten Villarreal nostetaan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas