Leverkusen - Bayern Munchen 5.10.2013 | Bundesliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/05/2013
Jaa tämä...

Leverkusen haastaa viime kauden mestarin Bundesliigan kärkiottelussa.

Leverkusen – Bayern Munchen, merkki 2, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 4,75 | 4,00 | 1,67 

 

 

Jalkapallon Saksan Bundesliigan ottelutarjontaa, kierroksen huippuottelussa Bayern Leverkusen isännöi vastaan asettuvaa Bayern Munchen. Molemmat joukkueet ovat tähän mennessä pelanneet neljä ottelua. Sarjataulukossa Leverkusen on tällä hetkellä kolmantena, kun taas Bayern Munchen on puolestaan toisena. Materiaaliltaan Bayern Munchen on tälläkin kaudella kansainvälisellä tasolla aivan huippuluokkaa eikä Leverkusenilla ole siihen vastausta. Leverkusen on alkukaudella pelannut taitojensa ylärajoilla, mutta nyt on todennäköistä, että Leverkusen joutuu taipumaan jopa kotiyleisönsä edessä.

Bayern Munchen oli viikolla suomeksi sanottuna täysin ylivoimainen Mestarien liigan toisella ottelukierroksella Manchester Cityä vastaan! Bayern Munchen nappasi Manchester Cityä vastaan voiton 1-3 maalein ja näin ollen Bayern Munchen on kahdesta ensimmäisestä ottelusta napannut yhtä monta voittoa. Kahdessa Mestarien liigan ottelussa Bayern Munchen on maalinteossa onnistunut vaatimattomasti kuusi kertaa. Se kertoo siitä, että Bayern Munchen on tälläkin kaudella käsittämättömän vahvalla joukkueella liikenteessä.

Bayern Leverkusenin otteluohjelma alkukaudella on ollut Bundesliigassa kohtalaisen helppo. Viimeksi Leverkusen voitti kotonaan Hannoverin 2-0 maalein. Kaiken kaikkiaan Leverkusen on voittanut huomattavasti helpommat vastustajat tähän mennessä erinomaisella prosentilla, mutta nyt vastustaja on tasoltaan Euroopankin mittakaavassa kenties parhainta mahdollista luokkaa. Bayern Munchen on lähellä jatkaa jälleen kerran erinomaista alkukauttaan.

Veikkaussivut | Tuomas