Leverkusen - Manchester United 27.11.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Leverkusen isännöi englantilaisvieraita taistelussa lohkon ykköspaikasta.

Leverkusen – Manchester United, merkki 1, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,36 | 3,35 | 3,15

 

 

Jalkapallon Mestarien liigan ottelutarjontaa, Saksan illassa yhteen iskevät Leverkusen sekä Englannista vieraaksi saapuva Manchester United. Tätä ottelua on suomalaisittain varmasti odotettu enemmän kuin hurjasti, sillä Sami Hyypiä on tehnyt Leverkusenin valmennuksessa erinomaista työtä! Leverkusen on tällä hetkellä lohkossa toisena, mutta ensimmäisenä oleva Manchester United on vain pisteen edellä. Näin ollen tässä ottelussa lohkovoitto tulee suurella todennäköisyydellä ratkeamaan. Manchester Unitedin yllä leijuu suuria mustia pilviä, sillä Leverkusen on edellisestä viidestä kotiottelustaan saalistanut neljä voittoa sekä toisekseen Manchester United joutuu tähän otteluun ilman Robin Van Persietä sekä Nemanja Vidiciä. Molempien poissaolo on vierasjoukkueen kannalta äärimmäisen valitettavaa.

Leverkusen on tottunut viime aikoina etenkin kotonaan tekemään valtavasti maaleja, sillä kolmeen edelliseen kotiotteluun Leverkusenilla on alla yksitoista tehtyä maalia! Edellisessä kotiottelussaan Leverkusen voitti 5-3 maalein vieraana olleen Hamburgerin. Vaikka Leverkusen on edelleen taistelussa Bundesliigan mestaruudesta, harva kuitenkaan loppupeleissä uskoo Leverkusenin mahdollisuuksiin taistelussa Bayern Munchenia vastaan. Kakkossija olisi Leverkusenille upea suoritus. Leverkusenilla tilanne on tässä vaiheessa kuitenkin enemmän kuin kohdallaan, sillä homma tuntuu toimivan hyvin niin Bundesliigassa kuin Mestarien liigassakin. Sami Hyypiälle on nostettava hattua, sillä suomalaisvalmentajan alaisuudessa Leverkusen on kovalla prosentilla onnistunut välttämään turhat pistemenetykset heikkoja joukkueita vastaan.

Manchester Unitedin puolustus oli hyvin epävarma edellisessä Valioliigan ottelussaan Cardiffia vastaan ja samallahan toisekseen Manchester United joutuu matkustelemaan selkeästi Leverkusenia enemmän. Manchester United pelasi sunnuntaina Cardiffissa ja tänään olisi oltava täydessä iskussa Saksan illassa. Manchester Unitedin poissaolot eivät voi olla näkymättä tänään kentällä, vaikka materiaaliltaan Leverkusen ei perustasossa muuten vierasjoukkuetta edellä olekaan. Kotietu sekä muutamat vierasjoukkueen pahat poissaolijat kääntävät kelkkaa ehdottomasti Leverkusenin suuntaan. Lähtökohtaisesti tiedossa on äärimmäisen jännittävä kohtaaminen kahden upean seuran välillä. Leverkusen on tästä kaksikosta ilman muuta lähempänä voittoa.

Veikkaussivut | Tuomas