Liettua - Belgia 13.9.2013 | Koripallon EM-kilpailut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/12/2013
Jaa tämä...

Nappaako Liettua jo toisen voittonsa jatkolohkossa?

Liettua – Belgia (+13,5 pistettä), merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,07 | 9,00 

 

 

Koripallon EM-kilpailuiden ottelutarjontaa, Liettua saa vastaansa Belgian. Kyseessä on molemmille joukkueille jatkolohkon toinen kamppailu. Eilinen oli välipäivä, joten tänään molemmat joukkueet jatkvat urakkaa tässä turnauksessa. Liettua jollain tapaa jopa murskasi toissa päivänä Ranskan täysin käsittämättömästi 76-62 numeroin ja sitä voidaan pitää mahtavana suorituksena! Liettua ei vakuuttanut alkulohkon otteluissa, mutta ei sillä ollut Ranskaa vastaan mitään merkitystä, sillä Liettua pelasi Ranskaa vastaan erinomaisen ottelun.

Materiaaliltaan Liettua kuuluu ehdottomasti viiden parhaimman joukkueen listaan aivan kuten Ranskakin, mutta Belgia pelaa valitettavasti väärässä porukassa. Belgian materiaali ei riitä millään tapaa vertailussa esimerkiksi juuri Liettuan kanssa. Belgia selvisi alkulohkosta jatkoon, mutta päätöskierroksella Belgia romahti täysin ottelussa Ranskaa vastaan ja avausottelukin jatkolohkossa oli synkkää seurattavaa – Serbia nappasi kohtalaisen helposti voiton 69-76 numeroin.

Materiaaliltaan Liettua on äärimmäisen laadukas joukkue, vaikka tosissaan alkulohkossa Liettua pelasikin alle oman tasonsa. Liettuahan hävisi alkulohkossa niin Serbiaa kuin myös Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan. Joka tapauksessa ne ottelut ovat nyt takana päin ja on keskityttävä jatkolohkon otteluihin. Liettua jätti itsestään erinomaisen kuvan Ranskaa vastaan, Belgia valitettavasti ei tule enään tästä jatkoon selviytymään. Liettua on suuri suosikki.

Veikkaussivut | Tuomas