Liettua - Bosnia ja Hertsegovina 15.10.2013 | Jalkapallon MM-karsinnat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Bosnia ja Hertsegovina metsästämään lohkovoittoa Liettuaan.

Liettua (+1) – Bosnia ja Hertzegovina, merkki 2, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 16,00 | 6,00 | 1,23 

 

 

Jalkapallon MM-karsintojen ottelussa yhteen iskevät Liettua sekä Bosnia ja Hetsegovina. Kyseessä on G-lohkon ottelutarjontaa. Liettua tulee todennäköisesti jäämään tässä lohkossa neljänneksi eikä Liettualla muutenkaan ottelussa ole lainkaan panosta. Liettuan karsinnat ovat sujuneet erittäin heikosti, joten panokset ovat vain ja ainoastaan vierasjoukkueen kohdalla. Bosnia ja Hertsegovina on siinä tilanteessa, että mikäli vierasvoitto tänään irtoaa, Bosnia ja Hersegovina tulee lohkon voittamaan. Tasapisteissä tällä hetkellä oleva Kreikka voittaa omassa ottelussaan Liechtensteinin, mutta maaliero on huomattavasti parempi Bosnia ja Hertsegovinalla. Kaikki ovat siis Bosnia ja Hertsegovinan käsissä.

Bosnia ja Hertsegovina on pelannut kaiken kaikkiaan äärimmäisen vakuuttavasti läpi karsintojen! Viime perjantaina Bosnia ja Hertsegovina murskasi kotonaan Liechtensteinin 4-1 maalein. Liettua voitti viimeksi Latvian 2-0 numeroin, mutta Liettuan osalta karsinnat ovat menneet pieleen jo aikoja sitten. Bosnia ja Hertsegovinalla on huikeita yksilöitä Edin Dzekon johdolla, joten myös tänään Liettuan puolustus tulee joutumaan hurjaan testiin. Edin Dzeko viimeisteli viime perjantaina kaksi maalia, joten Bosnia ja Hertsegovinan ykköstähdellä itseluottamus on kunnossa. 

Liettuan kahdesta edellisestä kotivoitosta ei voida tehdä johtopäätöksiä, sillä vastassa ovat olleet Latvia sekä Liechtenstein. Tällä hetkellä Bosnia ja Hertsegovina on kovaa vauhtia matkalla lohkovoittoon, mutta se tarkoittaa sitä, että tänään on ehdottomasti voitto napattava. Kaikki ovat nyt Bosnia ja Hertsegovinan omissa käsissä. Materiaaliltaan Liettua ei ole lainkaan tämän lohkon heikoin, mutta valitettavasti niin moni asia tänään viittaa vierasvoittoon. Vetokupongille on syytä napata Bosnia ja Hertsegovina mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas