VIDEO: Liettuan EM-karsinnat päättyivät tappioon - päävalmentaja erosi!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

Liettuan jalkapallossa on menossa hankalat ajat.

Jalkapallon EM-karsintaotteluissa epäonnistuneen Liettuan päävalmentaja Igoris Pankratjevas erosi tehtävästään maan hävittyä viimeisenkin karsintapelin Englantia vastaan.

Viime vuonna Liettuan jalkapallomaajoukkueen päävalmentajana aloittanut Pankratjevas ilmoitti erostansa ottelun jälkeisessä tiedotustilaisuudessa.

Liettua otti karsinnoissa ainoastaan kolme voittoa, ja jäi lohkossaan toiseksi viimeiseksi.

– Kaikki on nyt tullut päätökseen. Tämä on karsintojen loppu, ja samalla minun aikani loppu. Eroan, totesi Pankratjevas lyhyesti.

– Haluan sanoa kaikilla joukkuetta tukeneille kiitos, hyvästi.

Liettuan surkeudesta kertoo jotain se, että maalla oli jopa kotonaan suuria ongelmia San Marinoa vastaan.

Liettuan tappio Englannille tarkoitti sitä, että jälkimmäisenä mainittu joukkue saalisti kymmenestä karsintaottelustaan yhtä monta voittoa.

– Kymmenen voiton hankkiminen kymmenestä karsintaottelusta ei ole helppoa. Otamme siitä kaikki irti ja olemme ylpeitä, päävalmentaja Roy Hodgson totesi.

Katso ottelun huippuhetket alta:

EM-karsinnoissa pelataan tänään yhdeksän ottelun mittainen kattaus. Kentällä nähdään muun muuassa Hollanti, joka pelaa Tshekkiä vastaan sekä hyvin mielenkiintoinen Turkin ja Islannin välinen kohtaaminen.

Peliyhtiö Betsson tarjoaa EM-karsintaotteluihin loistavat kertoimet niin ennen otteluiden alkua kuin livevedonkin puolella.

Lue myös:
VIDEO: Messi arvostelee Ronaldon elokuvatrailerin!
VIDEO: Onko Domenico Berardi uusi Liverpool-tähti?

nhl-pro-nordicbet