Liettua - Liechtenstein 10.9.2013 | Jalkapallon MM-karsinnat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/10/2013
Jaa tämä...

Venyykö Liechtenstein upeaan yllätykseen Liettuassa?

Liettua – Liechtenstein, merkki 2, kerroin 
Liettua – Liechtenstein (+1), merkki 2, kerroin 
Liettua – Liechtenstein (+2), merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,29 | 5,50 | 15,00 

 

 

Lohko G:n ottelussa Liettua saa vieraakseen Liechtensteinin. Kyseessä on jalkapallon MM-karsintojen ottelutarjontaa. Liettua on tällä hetkellä lohkossa toiseksi viimeisenä viidellä pisteellä, Liechtenstein on puolestaan kerännyt kaksi pistettä. Molempien joukkueiden urakka näissäkin karsinnoissa on sujunut surkeasti, mutta toisaalta Liechtenstein on pystynyt pelaamaan koviakin maita vastaan erittäin tasaisia otteluita. Liechtenstein on ehdottomasti mennyt jalkapallomaana eteenpäin, sillä viimeksikin Liechtenstein hävisi kotonaan karsintaottelussa Kreikalle vain 0-1 maalein.

Liechtenstein on kaikki ottelut mukaanlukien viidessä edellisessä ottelussaan pelannut kahdesti tasan, hävinnyt kahdesti maalin erolla sekä vain kerran kahden maalin erolla. Liehctenstein on pystynyt kokonaan poistamaan turhat murskatappiot, sillä Liechtensteinia ei voidakaan enään pitää täysin kääpiövaltiona. Liechtenstein osoitti Kreikkaa vastaan pystyvänsä etenkin kotonaan parhaimmillaan yllättämään suurmaitakin.

Liettua on pelannut vasta kaksi karsintaottelua kotonaan, mutta Liettua ei oikeastaan missään vaiheessa ole vakuuttanut kotonaan eikä se ole tehnyt sitä näissäkään karsinnoissa! Liettuan karsinnat lähtivät heti alussa väärään suntaan ja eikä sitä missään vaiheessa olla saatu pysäytettyä. Perjantaina Liettua hävisi Latvian vieraana 2-1 maalein eikä olisi jättiyllätys, vaikka Liechtenstein nappaisi mahtavan voiton Liettuasta. Joukkueiden välinen tasoero ei tällä hetkellä näin selkeä missään tapauksessa ole.

Veikkaussivut | Tuomas