Liettua - Montenegro 8.9.2013 | Koripallon EM-kilpailut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/08/2013
Jaa tämä...

Jatkaako Liettua vahvaa turnausta Montenegroa vastaan?

Liettua – Montenegro (+8,5 pistettä), merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,22 | 4,30 

 

 

Koripallon EM-kilpailuiden iltaottelussa Liettua saa vastaansa Montenegron. Molemmat joukkueet ovat pelanneet tähän mennessä kolme ottelua. Liettua on liikenteessä erittäin vahvalla joukkueella, vaikka ensimmäisessä ottelussa Serbia yllättikin Liettuan. Sen jälkeen Liettua on voittanut niin Makedonian kuin myös Latviankin. Montenegron tilanne ei ole lainkaan niin mukava, sillä materiaaliltaan Montenegro ei ole missään tapauksessa Liettuan tasolla ja toisekseen Montenegrolla on alla vasta yksi voitto. Montenegro on ehtinyt voittamaan pisteellä Makedonian sekä tappiot niin Latviaa kuin Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan.

Liettua pelasi kesän aikana erittäin paljon harjoitusotteluita ja pelasikin niitä tuloksellisesti itseasiassa erinomaisesti! Liettuaa etukäteen veikkailtiin tässä turnauksessa ylempään keskikastiin haastamaan heti kärjen takana kahta suurta, Espanjaa sekä Ranskaa. Liettuan urakka ei tosissaan alkanut helpolla tavalla, mutta nyt Liettua on päässyt voittojen pariin kahden voitetun ottelun voimin.

Montenegro ei ole vakuuttanut turnauksessa vielä missään vaiheessa, sillä ensimmäisessä ottelussa napattu voitto tuli pitkälti sen takia, että Makedonialle voitto ei kelvannut millään tavalla. Makedonialle tarjottiin moneen kertaan kyseisessä ottelussa voittoa, mutta se ei kuitenkaan kelvannut. Nyt vastustajan taso on jo hurjaa luokkaa. Liettua on suuri suosikki.

Veikkaussivut | Tuomas