Liettua - Ranska 11.9.2013 | Koripallon EM-kilpailut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/11/2013
Jaa tämä...

Onko Ranska illan huippuottelussa liikaa Liettualle?

Liettua – Ranska, merkki 2, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 2,62 | 1,50 

 

 

Koripallon EM-kilpailuiden ottelutarjontaa, illan huippuottelussa Liettua saa vastaansa Ranskan. Liettuan edellinen ottelu päättyi tappioon Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan 72-78 numeroin. Liettualle varsinkin toinen jakso oli äärimmäisen hankala ja siinä vaiheessahan Bosnia ja Hertsegovina ratkaisi ottelun. Ranskan edellinen ottelu päättyi puolestaan Belgiaa vastaan murskavoittoon 65-82 numeroin. Materiaaliltaan Liettua on ehdottomasti laadukas, mutta Ranska on Espanjan suurin haastaja taistelussa EM-mestaruudesta. Ranska on ilman muuta Liettuaa materiaalissa edellä ja sen tulisi tänään näkyä myös kentällä.

Liettua on pelannut äärimmäisen epätasaisesti tässä turnauksessa, itseasiassa Liettualla on ollut yllättävänkin suuria ongelmia jopa heikompiaan vastaan. Ranska on ollut tässäkin asiassa huomattavasti edellä, sillä Ranska on voittanut jokaisen ottelunsa Saksa -ottelua lukuunottamatta. Saksa -kamppailussa Ranska pelasi säälittävällä tasolla, mutta sen jälkeen Ranska on pelannut omalla tasollaan ja näin ollen voittanut otteluita hurjaan tahtiin.

Liettua pelasi kesän harjoitusotteluissa hyvin, mutta missään tapauksessa Liettua ei ole vakuuttanut ainakaan toistaiseksi tässä turnauksessa. Liettualla heittovoimaa riittää vaikka muille jakaa, mutta Ranska on on ollut toistaiseksi turnauksen kenties paras joukkue juuri yhdessä Espanjan kanssa. Ranska ei ole vielä kohdannut Liettuan tasoista joukkuetta, mutta vahvoillahan Ranska ehdottomasti on.

Veikkaussivut | Tuomas