Lietuvos Rytas - Maccabi Electra 7.11.2013 | Euroliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/07/2013
Jaa tämä...

Tuottaako Maccabi Electran vierailu Liettuassa täydet pisteet?

Lietuvos Rytas – Maccabi Electra, merkki 2, kerroin 
Lietuvos Rytas (+5,5 pistettä) – Maccabi Electra, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,95 | 1,40 

 

 

Koripallon Euroliigan ottelutarjontaa, israelilainen Maccabi Electra matkustaa Liettuaan testaamaan Liettuvos Rytasin päivän vireen. Tänään pelataan kaiken kaikkiaan useita etukäteen ajateltuna mielenkiintoisia kamppailuita. Lohkossa tällä hetkellä Lietuvos Rytas on viidentenä, kun taas Maccabi Electra löytyy toiselta sijalta. Joukkueiden välinen tasoerohan on merkittävä Maccabi Electran eduksi, vaikka Lietuvos Rytas on kotonaan täysin yllätysvalmis. Lietuvos Rytas lukeutuu tälläkin kaudella Liettuan liigan parhaimmistoon, mutta etukäteen ajateltuna Lietuvos Rytas on silti selkeän altavastaajan asemassa myös tässä kamppailussa.

Lietuvos Rytas on viime aikoina ollut surkeassa pelivireessä, sillä liettualaisjoukkue on hävinnyt viidestä edellisestä ottelustaan peräti neljä! Viimeksi Lietuvos Rytas hävisi VTB-liigan ottelussa Pietarin Spartakia vastaan 84-72 numeroin. Lietuvos Rytasin tilanne on äärimmäisen huolestuttava, sillä kotijoukkue on vasta yhden voiton Euroliigassa onnistunut nappaamaan ja sekin tuli vasta lopulta jatkoajan jälkeen. Tottakai Lietuvos Rytasille oli hienoa voittaa kotonaan Panathinaikos, yksi Euroliigan mestarisuosikeista, mutta valitettavasti ilonaiheet ovat jääneet sitten melkeinpä siihen otteluun.

Maccabi Electra matkustaa Liettuaan siitä tilanteesta, että vierasjoukkueella on alla viidestä edellisestä ottelusta peräti neljä voittoa. Maccabi Electra on pelannut juuri sillä tasolla millä vierasjoukkueen tuleekin pelata, sillä Maccabi Electra on materiaaliltaan Euroliigan ylempää keskikastia. Maccabi Electra on kokenut Israelin liigassa on kahdesti tappion, mutta toisaalta tilanne ei ole vierasjoukkueen osalta lainkaan millään tavalla selkeästi huolestuttava. Kaiken kaikkiaan Maccabi Electra on ollut niin hyvä verrattuna kotijoukkueeseen, että napataan vierasvoittoa ehdottomasti vetokupongille mukaan. Tasoituksellakin Maccabi Electra pitäisi kaiken järjen mukaan mennä oikein. 

Veikkaussivut | Tuomas