Lightning liekeissä – Filppula palasi tehoille

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Veikkaussivujen toimitus | Kimmo   19.5.2015


 

Tampa Bay Lightning oli parempi pelin kaikilla osa-alueilla, kun se kaatoi vieraissa New York Rangersin lukemin 2-6 ja tasoitti konferenssifinaalisarjan 1-1:een. Maalivahti Ben Bishop torjui ottelussa peräti 35/37 laukausta. Rangersin Henrik Lundqvistin ilta taas oli tavallista vaatimattomampi. Hän sai torjuttua vain 20/26 laukausta ja torjuntaprosentti jäi reilusti alle kahdeksankymmenen.

[interaction id=”555adcb4dd6f6a88443c3219″]

Erikoistilannepelaaminen oli Lightningin vahvin ase ja määritti osaltaan ottelun kulun. Ottelun avausmaalin teki illan ykköstähdeksi valittu Tyler Johnson kakkostähti Alex Killornin syötöstä. Maali syntyi alivoimalla. Johnson teki illan aikana hattutempun ja Killorn paukutti tehot 2+1. Illan kolmostähti Nikita Kucherov oli toisena syöttäjänä kolmessa osumassa.

Lightning teki ottelussa yhteensä kolme ylivoimamaalia kuudesta yrityksestä, eli ylivoimaprosentti oli peräti 50 %. Myös Rangersin molemmat maalit syntyivät ylivoimalla.

Valtteri Filppula pelasi ottelussa reilut 21 minuuttia, joista neljä ja puoli minuuttia ylivoimaa ja kolme ja puoli minuuttia alivoimaa. Hän oli toisena syöttäjänä molemmissa Killornin maaleissa ja laukoi kerran kohti vastustajan maalia.

 

Katso parhaat palat tästä:

 

 

Veikkaussivut | Kimmo