Lightningin päällystakkitaktiikka tehoaa- Toews taas nollilla!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 06/09/2015
Jaa tämä...

Veikkaussivujen toimitus | Kimmo 9.6.2015

VAIN VEIKKAUSSIVUILTA: GUTSIN 20€ ILMAISVETO NHL -FINAALIIN

Chicago Blackhawksin supertähdet ovat kantaneet joukkueen suosikkina finaaliin saakka, mutta nyt näyttää siltä, että Tampa Bay Lightningin nuoret sankarit ovat saaneet yliotteen konkareista. Vierasvoitto 2-3 lukemin oli juuri sitä lääkettä, jota nuoret pelurit kaipaavat itsetuntonsa kohentamiseksi, ja usko mestaruuteen kasvaa joukkueessa entisestään. Enää Chicago ei voi tuudittautua suosikin asemaan, vaan on alettava taistelemaan tosissaan.

Maalinteon aloitti Ryan Callahan Victor Hedmanin loistavasta pystysyötöstä. Callahan lämäsi kiekon ylämummoon ajassa 5.09. Chicago tuli avauserässä ylivoimalla tasoihin Brad Richardsin maalilla ja meni kolmannen erän alussa jopa 2-1 johtoon, kun Brandon Saad pisti kiekon reppuun ajassa 44.14.

Lightningin kuitti seurasi kuitenkin välittömästi. Nikita Kucherov vei puolustaja Johnny Oduyaa kuin pässiä narussa ja toimitti kiekon maalille. Ondrej Palat tökkäsi kiekon sisään ajassa 44.27 väsyneiden Chicago-pakkien estelyistä huolimatta. Ottelun ratkaisu syntyi, kun Viktor Hedman purjehti päätyyn saakka ja vapautti Cedric Paquetten maalin edestä. Paquette ei erehtynyt, vaan viimeisteli suoraan syötöstä ajassa 56.49.

Maalivahti Ben Bishop, joka viime pelissä hyppi maalin ja vaihtoaition väliä, oli nyt yksi kentän parhaita 36/38 torjunnalla. Silti hän vaikutti normaalia hitaammalta liikkeissään, eikä hän osallistunut päätypeliin kovinkaan aktiivisesti. Myös ylös nouseminen näytti tuottavan vaikeuksia. Valmentaja Jon Cooper ei pelin jälkeen halunnut kertoa mitään Bishopin vaivoista.

– Meidän täytyy tässä asiassa odottaa sarjan päättymistä ennen lisätietojen antamista, milloin sarja sitten päättyykään, totesi Cooper.

Teuvo Teräväinen sai peliaikaa vaivaiset 12 minuuttia ilman tehoja. Valtteri Filppula pelasi kiikaritehoilla 20 minuuttia ja jäi tehotilastossa pakkaselle -1 lukemin. Kimmo Timonen oli edelleen katsomokomennuksella.

NHL ERIKOISOSIO|  STANLEY CUP  LAAJA ENNAKKO | TERÄVÄINEN VS: FILPPULA.. | FILPPULA KERÄÄ KEHUJA

Katso maalikooste tästä: