Lightning vei maalijuhlan – veskareilla raskasta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

BRUCE BENNETT / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Veikkaussivujen toimitus | Kimmo 21.5.2015

Tampa Bay Lightning kaatoi kotonaan New York Rangersin jatkoajalla 6-5 ja siirtyi itäisen konferenssin finaalisarjassa 2-1 johtoon. Maalivahdeille ilta oli raskas, sillä molemmilla maaleilla oli ruuhkaa pitkin iltaa ja kiekot pomppivat välillä sisään mistä sattui. Henrik Lundqvist torjui Rangersin maalilla 34/40 laukausta ja Lightningin maalivahti sai tililleen 23/28 torjuntaa.

Illan ykköstähdeksi valittu Nikita Kucherov ratkaisi ottelun ensimmäisessä jatkoerässä. Maali syntyi Nikita Nesterovin syötöstä ajassa 63.33. Nesterov antoi kiekon Kucheroville omassa päädyssä. Hän purjehti laitaa pitkin hyökkäyspäätyyn, kavensi keskelle ja laukoi siniviivan alta. Lundqvist ei onnistunut pysäyttämään Kucherovin terävää rannelaukausta suoraan poikittaisliikkeestä.

Kucherov keräsi ottelussa tehot 1+1. Illan kakkostähti Ondrej Palat teki kaksi maalia ja syötti yhden. Kolmostähdeksi valittiin Rangersin Jesper Fast, joka viimeisteli kaksi osumaa.

Valtteri Filppula oli pirteällä pelipäällä, vaikkei pisteille tällä kertaa päässytkään. Hän saavutti teholukeman +2, vaikka oli jäällä myös muutaman takaiskun aikana. Filppula tuntui olevan paikalla aina, kun jotain tapahtui. Hän laukoi kerran kohti vastustajan maalia, taklasi kerran ja voitti 65 % aloituksista.

Katso ottelun maalit tästä: