Lightning iski takaisin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 06/07/2015
Jaa tämä...

Veikkaussivujen toimitus | Kimmo 7.6.2015

NHL Erikoisosio

 

Tampa Bay Lightningin päävalmentaja Jon Cooper peluutti edelleen illan kakkostähdeksi valittua Viktor Hedmania, Anton Strålmania ja parasta alivoimasentteriään Cedric Paquettea jatkuvasti Chicago Blackhawksin ykköskenttää vastaan ja pimensi sen lähes täydellisesti. Ansaittu 4-3 kotivoitto toi sarjan tasoihin ja loi altavastaajan pelaajiin uskoa koko sarjan voittoon.

Strålman ja Hedman ovat isoja ja erittäin liikkuvia puolustajia, eivätkä Chicagon tähdet löytäneet vieläkään lääkkeitä heidän ohittamisekseen. Lisäksi Paquette pelaa koko ajan Jonathan Toewsin päällystakkina ja mussuttaa jatkuvaa ”Tikitalkia”. Taktiikka tuntuu tehoavan, sillä supertähdistä Toewsilla on kahdesta pelistä vasta yksi syöttöpiste ja Patrik Kane on kiikaritehoilla. Paquette jopa viimeisteli Lightningin avausmaalinkin.

Tässä pelissä alkoi myös hieman näkyä Chicagon kärkipuolustajien kuormittamisen kääntöpuoli. Johnny Oduya oli ainoa neljästä kärkipakista joka pääsi tehotilastossa plussalle merkinnällä +1. Muut olivat yhden pakkasella.

Suomalaisista Teuvo Teräväinen viimeisteli 2-1 johtomaalin ja valittiin tappiosta huolimatta ottelun kolmostähdeksi. Illan ykköstähti oli voittomaalin viimeistellyt Jason Garrison. Valtteri Filppula pelasi vajaat 20 minuuttia luotettavasti kahteen suuntaan ilman tehoja.

Katso maalikooste tästä: