Chicagolla mietittävää seuraavaan peliin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 06/05/2015
Jaa tämä...

Chicago Blackhawksin valmentaja Joel Quenneville totesi ennen finaalisarjan alkua, että Patrik Kane ja Jonathan Toews pelaavat niin hyvin yhdessä, ettei hän näe mitään syytä erottaa heitä. Jon Cooperin taktinen veto ensimmäiseen peliin antoi kuitenkin Quennevillelle ajattelemisen aihetta.

Cooper peluutti Viktor Hedmania, Anton Strålmania ja parasta alivoimasentteriään Cedric Paquettea jatkuvasti Chicagon ykköskenttää vastaan ja pimensi sen lähes täydellisesti. Strålman ja Hedman ovat isoja ja erittäin liikkuvia puolustajia, eivätkä Chicagon tähdet löytäneet lääkkeitä heidän ohittamisekseen.

Chicago tosin voitti ottelun, mutta ykköspyssyt olivat sen verran pimennossa, että jotain täytyy Quennevillen keksiä jatkoa ajatellen. Paitsi tietenkin, jos hän luottaa Teuvo Teräväisen ketjun ratkovan loputkin pelit Chicagolle.

Kane ja Toews ovat pelanneet eri ketjuissa suuren osan kautta ja tuntuisi järkevältä erottaa heidät ainakin väliaikaisesti. Kane on pelannut aiemmin Brad Richardsin rinnalla ja Toews Marian Hossan kanssa. Kotiedun turvin Quenneville voi luonnollisesti yhdistää ketjun uudelleen aina sopivan tilaisuuden tullen.

Katso kuinka ykköskentän Brandon Saad pysähtyy Strålmaniin: