VIDEO: Liiga-joukkueiden treenimatseissa tapeltiin oikein urakalla!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Liiga-joukkueiden torstaisissa treenimatseissa nähtiin peräti neljä nyrkkihippaa.

Torstaisia harjoitusotteluita vedettiin läpi melkoisella otteella. Hanskat putosivat nimittäin yhteensä peräti kolmessa eri kamppailussa – ja eräässä jopa kahteen kertaan.

Pelicans-Lukko

Torstai-illan suurin haloo nousi Pelicansin Juhani Tyrväisen ja Lukon Jonne Virtasen välisestä kahakasta. Tyrväinen oli ladannut keskialueella kovan niitin Lukko-tähti Ville Vahalahteen ja tämä ei Virtasta miellyttänyt. Mörssäri hyppäsikin vaihtoaitiosta Tyrväisen kimppuun ja tienasi tempauksestaan muhkeat 39 rangaistusminuuttia.

Tyrväinen sai niin ikään ulosajon perus 5+20 -tuomion muodossa. Pelicans-pelaaja ei kuitenkaan tuominnut Virtasen tekemään hyökkäystä.

[ Perjantain kattauksessa Bundesliigaa! Nyt lapulle Ausburg-Dortmund! Nordicbetin kertoimet: 4.50 | 4.00 | 1.70. Betsaa peräti 50€ riskittömästi tästä linkistä! ]

– En. Totta kai jääkiekossa on omat sääntönsä siitä, kun hypätään vaihtoaitiosta. Jos joku sikailee, siihen vastataan – joskaan en itse pitänyt sitä sikailuna, Tyrväinen kommentoi IS:lle.

– Se oli ihan yksipuolista, yritin vain suojella itseäni. Tiedostan kyllä omat voimani ja kokoni, ei mulla olisi ollut mitään palaa siinä, hyökkääjä jatkoi.

Pelicans voitti ottelun lukemin 3-1.

Luulaja-Kärpät

Hallitseva Suomen mestari Kärpät tahkosi jo toisen treenimatsinsä Luulajaa vastaan kuluvana harjoituskautena. Ensimmäisessä kohtaamisessa hanskat putosivat kertaalleen, kun Kärppä-pakki Ryan Glenn otti mittaa veskari Tomi Karhusen päälle ajaneesta Jonathan Granströmista.

Toisessa ottelussa fyysisyys nousikin vielä asteen korkeammaksi, sillä tällä kertaa kamppailussa nähtiin peräti kaksi nyrkkihippaa.

Ensimmäisessä tappelussa nähtiin molempien joukkueiden kapteenit, kun Lasse Kukkonen sekä Chris Abbott aloittivat keskinäisen välienselvittelyn. Kahakasta vihellettiin molemmille odotetusti 5+20 minuuttiset rangaistukset.

[ Perjantain kattauksessa Bundesliigaa! Nyt lapulle Ausburg-Dortmund! Nordicbetin kertoimet: 4.50 | 4.00 | 1.70. Betsaa peräti 50€ riskittömästi tästä linkistä! ]

Ottelun toinen vääntö sai alkunsa, kun Kärppien Mikko Alikoski oli taklannut voimalla Luulaja-pelaaja Johan Forsbergia. Luulajan Emil Sylvegård päätti lähteä suojelemaan ketjukaveriaan ja riitapukarit ajettiin niin ikään ottelurangaistuksen merkeissä suihkun puolelle.

– Näin sivusilmällä, kun ”Foppa” kolattiin. Minun rooliini kuuluu joukkuetovereideni puolustaminen, joten haastoin hänet tappeluun näyttääkseni, ettei tuollaista saa tehdä Luulajaa vastaan, Sylvegård kommentoi nsd.se -sivuston mukaan.

Luulaja voitti ottelun puhtaasti numeroin 3-0.

Sport-HIFK

Myös Sportin ja HIFK:n välisessä ottelussa pistettiin ranttaliksi, kun Sport-pakki Joonas Valkonen laittoi painiksi HIFK:n Micke-Max Åstenin kanssa.

Tässä myllyssä ei lyönneissä säästelty vaan nyrkit heiluivat puolin ja toisin ihan kunnolla.

– Ensin olin hieman alakynnessä, mutta pääsin sitten antamaan iskuja. Ihan hyvin sujui, Valkonen kuvaili IS:lle.

– Tunteet vain kuumenivat. HIFK on aina sytyttävä vastustaja, hän jatkoi.

Sport kampesi ottelusta makean 5-3-voiton.

Katso Valkosen ja Åstenin tappelu tästä! (Ajassa 2:00)

Katso myös Veikkaussivujen MM-koripallo -sivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut