Video: Päättyneen Liiga-kauden komeimmat osumat!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Jääkiekon kotimaisen mestaruussarjan Liigan alkuun on aikaa enää puolitoista kuukautta. Liiga-joukkueet ottavat kesätauon jälkeen mittaa toisistaan ensimmäisen kerran elokuun alussa erilaisissa harjoitusturnauksissa, kuten Raumalla järjestettävässä Pitsiturnauksessa, ja Tampereella pelattavassa Tampere Cupissa.

Perjantaina 7.8 Rauman Kivikylä Areenalla pelattavassa Pitsiturnauksessa kohtaavat tänä vuonna Lukko, Sport, Ässät, TPS, HIFK, ja Pelicans. Viikkoa myöhemmin käytävässä Tapparan isännöimässä Tampere Cupissa pelaavat tietenkin Tappara ja Ilves, sekä heidän vieraikseen saapuvat HIFK ja TPS.

Harjoituspelit eivät yleensä vielä kerro paljoakaan joukkueiden voimasuhteista tai pelikunnosta. Ne kuitenkin tarjoavat hyvän mahdollisuuden kerätä pelituntumaa ja tutusta uusiin ketjukavereihin ennen varsinaisen Liiga-kauden alkua. Tulevasta kaudesta on tulossa hyvin mielenkiintoinen monien kovien kotimaisten paluumuuttajien myötä, sekä tietenkin uuden joukkueen KooKoon astuttua mukaan Liiga-karavaaniin. Vedonlyöntisivut uskovat näin 45 päivää ennen kauden alkua, että kahtena edellisenä kautena Kanada-Maljan voittanut Kärpät veisi mestaruuden ensi kaudellakin. Peliyhtiöt Unibet ja NordicBet uskovat myös, että pari umpisurkeaa kautta pelannut TPS menestyisi ensi kaudella paremmin kuin esimerkiksi kolmen edellisen kauden hopeajoukkue Tappara.

Ennen tulevan kauden alkua, on kuitenkin vielä katsoa hieman lähihistoriaan. Veikkaussivut tarjoaakin tänään ihasteltavaksi viime Liiga-kauden 2014–15 TOP 5 maalit. On varsin ilahduttava huomata että 3/5 maalista on suomalaisten alle 24 – vuotiaiden nuorukaisten taiteilemia, mikä lupaa hyvä suomikiekon kannalta. Ja toivottavasti näemme samoja tulevaisuuden toivoja muutaman vuoden sisällä vastaavanlaisilla NHL:n TOP 5 maalikooste videoilla! Videon on koostanut Liiga-otteluita suomessa televisioiva Nelonen Pro.

Lue myös:

Lue myös:
Kazakstanilainen KHL-pelaaja haluaa takaisin NHL:ään!
Eero Elo vakuuttavassa iskussa KHL-harjoitusottelussa!

jvg nights