Liiga-kierroksen avainsanana jatkoaika | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Vauhdilla alkanut Liiga jatkui lauantaina kuuden ottelun voimin. Kierroksen avainsanaksi nousi jatkoaika ja sen seurauksena äärimmäisen niukasti päättyneet kamppailut.

 

Kuopiossa JYP varasti pisteet KalPalta lukemin 1-2 (0-0, 0-1, 1-0, 0-1). Ottelu ei tarjonnut tasollisesti suurta kiekkonäytöstä. Taisto eteni lopulta tasaisena jatkoajalle, jossa hurrikaanien tähtisentteri Eric Perrin ratkaisi komealla yksilösuorituksella.

Samalla kaavalla edettiin myös Tampereella. Ilves ja HPK etenivät yhden maalin tehneinä jatkoerän huumaan. Vain puoli minuuttia ehti kulua, kun hämeenlinnalaisten Juha Kiilholma varmisti pisteet ritaripaidoille numeroin 1-2 (0-1, 1-0, 0-0, 0-1).

Jatkoajalle edettiin samoiten myös Lahdessa. Pelicans ja Tappara lähtivät päätöserään tasalukemissa. Ensin Vili Sopanen vei lahtelaiset johtoon Radek Smolenakin syötöstä. Vain minuutti tästä ja Tapparan Chris Connoly tasoitti puntit jälleen kerran. Ratkaisu syntyi lopulta jatkoajalla, kun Smolenak löi illan toisella pisteellään pussinokat voittoon.

Raumallakin tahkottiin tasainen vääntö. Kauden avauskamppailuaan pelannut Jokerit joutui taipumaan Lukon käsittelyssä lukemin 2-1 (1-1, 0-0, 1-0). Helsinkiläiset pääsivät johtoon Antti Tyrväisen osumalla, mutta Lukko tasoitti vielä avauserän aikana. Ratkaisu syntyi kaksi minuuttia ennen päätöstä, kun Harri Tikkanen siivitti raumalaiset johtoon.

Myöhemmin alkanut kamppailu TPS-Ässät ei ole vielä päättynyt. Samoin myös Oulussa Kärpät ja SaiPa tahkoavat edelleen.

Veikkaussivut 

Twitter: @Veikkaussivut