Liiga-mestarin maalinsuulla vahdinvaihto

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Jääkiekon SM-liigan kestomenestyjiin viime vuodet kuulunut ja viime kauden päätteeksi Kanada-maljaa nostellut Tampereen Tappara on laittanut tänään maalivahtipalettinsa uuteen uskoon.

Aiemmin tänään aamupäivällä uutisoitiin laajasti siitä, miten kolme peräkkäistä Suomen mestaruutta voittanut maalivahti Tomi Karhunen jättää Tapparan vain yhden kauden jälkeen siirtyäkseen KHL-jäille. Karhusen uusi seura on Kiinan Pekingistä KHL-kartalle ponnistava uusi joukkue HC Red Star Kunluniin. Karhunen saa Kiinassa seuratoverikseen toisen suomalaisen, puolustaja Janne Jalasvaaran.

Tappara ei jäänyt kuitenkaan pitkäksi aikaa tuleen makaamaan vaan seura tiedotti jo iltapäivän aikana hankkineensa uuden ykkösmaalivahdin Hakametsään. Kirvespaitaan pukeutuu ensi kaudella kokenut 33 – vuotias Teemu Lassila. Yli 450 liigaottelua urallaan pelannut Lassila on edustanut aiemmin urallaan Turun palloseuraa, HPK:ta, sekä Ässiä. Lisäksi hän on pelannut viisi kautta ulkomailla KHL:ssä ja Ruotsin liigassa. Lassila on tuttu näky myös Leijona-paidasta, jossa mies oli voittamassa myös MM-kultaa yhdessä Jani Lajusen kanssa vuonna 2011. Tapparan ja Lassilan välinen sopimus on yksivuotinen. Lassilan lisäksi Tapparan maalivahtitrion täydentävät nuori ja nälkäinen Dominik Hrachovina ja Christian Heljanko.

Lue myös:

VIDEO: NFL:SSÄ HURJA SOPIMUS – ANDREW LUCKILLE 140 MILJOONAA DOLLARIA

VIDEO: NOVAK DJOKOVICILLE JÄLLEEN YKSI MERKKIPAALU

Nordicbet mainos
Jääkiekon juhlaa!
5 EURON KÄTEISBONUS KIEKKOFANEILLE!
Pelaa