Liiga palaa tauolta – fanit täyttävät lehterit

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 11/10/2015
Jaa tämä...

Maajoukkuetauon jälkeen Liiga polkaistaan taas käyntiin. Heti tiistaina aloitetaan ottelulla Ilves – Pelicans ja keskiviikkona on KooKoo – JYP ja Tappara – Kalpa otteluiden vuoro. Torstaina pelataan jo kolme ottelua (HPK – TPS, Sport – Ilves ja Ässät – HIFK) ja perjantaina onkin sitten jo viiden ottelun kierros, samoin kuin lauantaina.

Liiga laitetaan siis käyntiin varovaisilla kierrosten nostolla, mutta joka päivälle riittää mainiosti katsottavaa ja jännitettävää vedonlyönnin parissa.

Täyttyvätkö katsomot?

Liigaseurojen isoin tulonlähde, eli yleisötulot ovat paljon riippuvaisia maantieteellisestä sijainnista, joukkueen menestyksestä ja tietenkin lippujen hinnasta. Jo pidemmän aikaa on puhuttu siitä miten kallista matseissa käyminen on esimerkiksi nelihenkisen perheen kanssa ja tätä nykyä mainiosti toimiva Ruutu+ -palvelu on ihan edullinen vaihtoehto matsien seuraamiseen.

Maajoukkuetauon jälkeen ottelutahti on tiivis ja pelejä on tarjolla koko ajan, joten saavatko liigaseurat houkuteltua tarpeeksi yleisöä lehtereilleen? Yksi iso muutos on jo nähtävissä ja se on Ässien kotiyleisömäärien kasvu. Iso osa tästä johtuu hallin uudistamisessa, jossa on paikan päältä kuultuna onnistuttu jopa ennakko-odotuksia paremmin. Ässät on kotiyleisökeskiarvoltaan peräti liigan kolmonen (5302), edelle menevät vain Oulun Kärpät (5590) ja Helsingin IFK (6429). Mutta taakse jäävät sellaiset hokikaupungit kuin Turku (5176) ja Tampere (Tappara 4762, Ilves 4594). Lukon menestys ei näy katsojatilastoissa, sillä Raumalla yleisöä on keskimäärin n. 3500, kapasiteettia hallissa olisi 5000.

Lähipäivien ottelut:

Veikkaa liigapelejä Nordicbetillä

Tiistaina päästetään Ilves ja Pelicans irti. Lentääkö pussinokat Ilvekseltä karkuun vai onko nyt kissapedon vuoro? Tampere on lahtelaiselle perinteisesti todella paha paikka pelata, joten eiköhän peli ole kuitenkin Ilveksen heiniä.

10.11 klo. 18.30 Ilves – Pelicans, NordicBet, 1.90 – 4.05 – 3.65

Keskiviikkona KooKoo ja JYP kohtaavat. JYP on kuntopuntarin huonoin kotijoukkue, mutta nyt pelataankin vieraissa. Miten on sarjatauko vaikuttanut kuntokäyriin, veikataan KooKoolle vaikeaa kotimatsia ja pisteitä Jyväskylään.

11.11 klo.18.30 KooKoo – JYP, NordicBet, 3.00 – 3.85 – 2.21

Keskiviikon toinen matsi on Tappara – Kalpa. Tappara pelaa tiistaina CHL:ää, joten väsy voi painaa jo ainakin maajoukkuemiesten pohkeissa. Jos Kuusela ja kumppanit jaksaa porskuttaa voi kalakukkomiehillä olla synkkä bussimatka takaisin Kuopioon.

11.11 klo.18.30 Tappara – Kalpa, NordicBet, 1.85 – 3.85 – 4.05

Torstaina HPK saa toisen kolmekirjaimisen vieraaksi. Tepsin peli meni ihan sekaisin Tukosen loukkaantumisen myötä, mutta uuden valmentajan seuraavalle kaudelle ilmoittanut HPK taitaa olla tässä ottelussa pelkkä hidaste, ei este TPS:n kolmelle pinnalle. Voitto Turkuun.

12.11 klo.18.30 HPK – TPS, NordicBet, 3.65 – 4.05 – 1.90

Sport saa vastaansa Ilveksen, joka sai jo ensimmäisen annoksen viikon liigapeleistä Pelikaaneja vastaan. Taas on vastassa lintulogolla varustettu jengi, mutta Vaasassa voi olla vähän vaikeampaa. Pistetään tämä menemään kotijoukkueelle, Ilveksessä tuntuu olevan pahaa verta liikkeellä.

12.11 klo.18.30 Sport – Ilves, NordicBet, kertoimet keskiviikkona

Torstain viimeisessä ottelussa Porissa ei varmasti puutu tunnetta. Vastaan tulee IFK jolle Ässät antaa kyytiä oikein isännän kädestä. Stadilaisten takki auki –asenne kostautuu ja flunssaa pukkaa vaikka Siim Liivik ottaakin kahinaa Semir Ben-Amourin kanssa. Tästä isoa kerrointa pelikupongille.

12.11 klo.18.30 Ässät – HIFK, NordicBet, 3.30 – 3.95 – 2.06

Veikkaa liigapelejä Nordicbetillä

Nordicbet mainos
Jääkiekon juhlaa!
5 EURON KÄTEISBONUS KIEKKOFANEILLE!
Pelaa