Helsingistä Ouluun - Liigan Perhepäivät kiertävät kaikki kiekkokaupungit

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Liiga
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Kotimainen jääkiekkoilun pääsarja Liiga, järjestää Tapanin päivästä lähtien jokaisella kiekkopaikkakunnalla herkkua lapsiperheille, kun sen lanseeraa uuden konseptin Perhepäivän.

Liigan Perhepäivä on koko sarjan laajuinen kokonaisuus ja Liigalta aivan uudenlainen satsaus yleisön palvelemiseksi. Tapahtumat on suunniteltu nimensä mukaisesti koko perheen kokoavaksi viihteeksi, jossa on paljon puuhaa perheen pienimmille. Seurat ovat aiemminkin itsenäisesti järjestäneet perheille kohdennettuja ottelutapahtumia tiettyine virikkeineen, mutta nyt jokaisella liigapaikkakunnalla on mahdollisuus osallistua samanlaisiin tapahtumiin.

Tapahtuman teemahahmona ja kantavana voimana toimii koko Suomen suosikki sarjakuvahahmo Aku Ankka. Perhepäivissä kaikki halukkaat pääsevät myös luistelemaan liigakaukaloon, jossa sekä pienet että isommatkin pääsevät kokeilemaan muun muassa jäälimboa ja discoa on ice. Muun hauskan puuhan lisäksi lapset pääsevät vielä tapaamaan ja luistelemaan tähtipelaajien kanssa ennen virallisen ottelun alkua!

Yksi onnekas perhe pääsee tiputtamaan myös ottelun avauskiekon. Ottelun jälkeen valitaan kamppailun Tupu, Hupu ja Lupu. Perhepäivä konseptiin kuuluvat olennaisesti myös sosiaalinen media ja siellä järjestettävät erilaiset kilpailut. Keskustelut ja kilpailut löytyvät sosiaalisesta mediasta parhaiten tunnisteella #perhepäivä.

Perhepäivätapahtuma järjestetään jokaisella liigapaikkakunnalla. Ensimmäiset tapaninpäivänä, viimeinen 23. päivä tammikuuta Vaasassa. Tutustu Perhepäivä-aikatauluun ja hanki pääsyliput täältä!

Seuraavan kerran miesten jääkiekon SM-liigaa pelataan tiistaina. Tuolloin kierroksen yksi mielenkiintoisimmista kamppailuista pelataan, kun Pelicans matkustaa JYPin vieraaksi.

Peliyhtiö Betsson tarjoaa jääkiekkosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lähde: Liiga

Lue myös:

Naisten SM-sarjassa hurja teurastus – JYP kaatoi KalPan 18-0!

VIDEO: Mitä Backes edellä sitä Lindbohm perässä – Nyrkit viuhuivat St. Louissa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa