VIDEO: Liigan parhaat kannatusvideot! | osa 2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Suomalaisen jääkiekon pääsarja Liiga on ollut nyt reilun kuukauden käynnissä. Jokainen seura on ottanut jo toinen toisistaan mittaa kentällä, ja välillä myös lehtienpalstoilla. Liigaseurat ovat kuitenkin viime vuosina alkaneet kamppailemaan myös entistä enemmän TV – ja internetnäkyvyydestä erilaisilla toinen toistaan hienommilla mainoksilla ja kannatusvideoilla. Veikkaussivut ottavatkin nyt tulevien viikkojen aikana joukon seuroja ja niiden mainos/kannatusvideoita suurennuslasin ja koko kansalle esiteltäväksi. Mikä on sinun mielestäsi paras?

Ensimmäisenä käsiteltäväksi pääsivät Tappara, Pelicans, TPS ja Helsingin IFK ja tässä lisänä Saipa ja HPK. Kovinta jälkeä markkinoinnin saralla tekee edellä mainituista ehdottomasti Lahden pussinokat eli Pelicans. Seura on tuottanut jo useamman vuoden todella hauskoja mainosklippejä, jotka ovat henkilöityneet paljolti seuran äijämäisiin valmentajiin. Erityisesti koko kansan lentokenttä ilmaveivaaja Pasi Nurminen on ollut Pelicans mainonnassa isossa roolissa. Tälle kaudella Pelsut ovat pläjäyttäneet muun muassa tämän alla olevan mainoksen:

Lappeenrannan ylpeys SaiPa sai täksi kaudeksi täysin uudistetun version vanhasta kannatuslaulustaan Lätkä lentää. Biisin laittoi uuteen uskoon suomalaisen metallimusiikin kärkinimet ja tunnetut SaiPa fanit Mokoma, Stam1na ja Kotiteollisuus:

Hämeenlinnan Pallokerhon eli HPK:n kannatuslaulu on musiikin monitoimimiehen Janne Saksan käsialaa. Mies on tuottanut kymmeniä suomalaisia raskaan musiikin levyjä, mutta värkännyt siinä samassa kotikylänsä lätkäjengille seuraavan Lujaa tulee HPK kappaleen:

Tampereen Tappara on ollut viime vuosina urheilullinen kestomenestyjä Liigassa. Markkinoinnissa seura sen sijaan ei ole juurikaan profiloitunut. Seura tunnetuin kannatuslaulu on Tapparan peleissä aina soiva Junnu Vainion – Tappara on terästä kappale. Jos et jostain syystä muista kyseisen biisin sanoja, niin ota ne nyt alta haltuun:

Turusta ja sen jääkiekkoseurasta TPS:stä voidaan olla montaa mieltä. Sitä ei kuitenkaan voi kukaan kiistää, etteikö TPS olisi onnistunut polttamaan tuhansien kiekkofanien tärykarvoille seuran kannatuslaulua Maali se on hunajata. Erkki Liikanen otti legendaarisen biisin viime vuonna jälleen haltuun ja sai koko Turun kerman laulamaan sitä hänen kanssaan:

Helsingin IFK on tällä haavaa ainoa maamme pääkaupungista ponnistava Liiga-jengi. Seura onkin ammetanut tätä ajatus tälle kaudelle tekaisemassaan mainosvideossa, jossa seura skulaa stadille. Näin puolustetaan Helsingin mainetta Liiga ympyröissä:

 

Peliyhtiö Unibet vie onnekkaimpia pelaajia Esa ”Tiki” Tikkasen johdolla Torontoon katsomaan kahta Maple Leafsin ottelua. Tähän kampanjaan pääset osallistumaan Unibetilla lyömällä viiden euron vedon. Lisää kampanjasta täällä!

Tutustu myös NHL-vedonlyöjille erittäin arvokkaaseen oppaaseen, jossa kerrotaan NHL:stä vedonlyöjän silmin.

[interaction id=”5626520b47771a9960063afd”]

Öinen Betsafe Seuraatko NHL:ää suorana? Tarjouksemme ansiosta otteluista tulee entistäkin jännittävämpiä!
Lyö vetoa vähintään 25 eurolla NHL:stä joka viikonloppu, saadaksesi 10 euron täysin riskittömän live-vedon NHL:ään!

Lue myös: EHT -turnaukset ,  NHL-blogi: Raanta ykköstähti nollapelillä!