Hauska työhakemus toi työpaikan Liigakonkarille muutamassa viikossa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Konsta
  • Kuva: Youtube
  • 08/12/2017
Jaa tämä...

Viime kaudella Vaasan Sporttia edustanut suomalaishyökkääjä halusi tutustua eurooppalaiseen jääkiekkokulttuuriin. Paikka löytyi Saksasta, kun DEL2-sarjassa pelaava Tölzer Löwen otti mieheen yhteyttä.

Tuomas Vänttisen viime kausi Sportissa oli hänen itsensä mielestä heikko, kun vertaa edellisiin. Mies on jo kauan puhunut että liike on hidastunut. Tämän hän totesi kiekkoareena.fi:n haastattelussa maaliskuussa:

(Jarkko) Immonen oli yhtä hidas kuin minäkin, niin hän osasi ajatella syöttöjä tarkasti. Me olemme kaksi niin helvetin hidasta pelaajaa, että me rytmitimme toistemme peliä hyvin. Nyt nämä äijät ovat niin saatanan nopeita, että ne tulevat koko ajan vastaan. Kun minä menen toiseen suuntaan, niin ne menevät jo toiseen suuntaan

Tuolloin Vänttinen ei Sportin sopimuksen päättymistä stressannut:

– Saksa kiinnostaa. Sinne on ollut puheita, mutta kaikki on vielä auki. Katsellaan nyt rauhassa, en ole vielä jaksanut sen enempää stressata asiaa.

Erikoisella työhakemuksella oli varmasti vaikutusta asiaan. Miehen syntymäpäivänä Heinäkuun 29. päivä Vänttinen päivitti Twitter-tililleen näin:

Vänttinen kommentoi saksan siirtoa uuden seuran tiedotteessa: – Lähes 700 Liiga-ottelun jälkeen halusin tutustua toiseen jääkiekkokulttuuriin. Olen aina halunnut tulla Saksaan. Olen vieraillut täällä muutaman kerran turnauksissa ja pidin näkemästäni. 

Nähtäväksi jää miten Vänttinen menestyy Saksassa. Sitä odotellessa voit kuitenkin lyödä vetoa esimerkiksi NordicBetillä Saksan DEL-liigan mestarijoukkueesta.

Lue myös:

SSC NAPOLI – TAVOITTEENA SCUDETTO

TOTTENHAMIN EVAKKOKAUSI

 

Nordicbet mainos
Jääkiekon juhlaa!
5 EURON KÄTEISBONUS KIEKKOFANEILLE!
Pelaa