SaiPan amerikkalaistykki siirtyy kiinalaisjoukkueen riveihin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Lappeenrannan SaiPa joutuu – varsin odotetusti – tulemaan ensi kaudella toimeen ilman Chad Raun palveluksia. Liigan maalikuninkuuden voittanut amerikkalaishyökkääjä siirtyy nimittäin ensi kaudeksi uuden kiinalaisen KHL-seuran vahvuuteen. 29-vuotias maaliahne hyökkääjä on rustaillut yksivuotisen sopimuksen Red Star Kunlunin kanssa.

Rau vakuutti lappeenrantalaisen kiekkoyleisön jo toissa kaudella, kun mies siirtyi Liiga-jäille kesken kauden Itävallasta. Viime kaudella meno oli kuitenkin vieläkin hurjempaa, kun hyökkääjä mätti 60 runkosarjapelissä tehot 28+18=46.

Amerikkalaispelaaja on kiekkoillut Euroopassa ainoastaan Itävallassa ja Suomessa, joten KHL on hyökkääjälle uusi tuttavuus. Tuore kiinalaisjoukkue on puolestaan koko jääkiekkomaailmalle uusi tuttavuus, joten Raun siirto on todella mielenkiintoinen. KHL-debytantti saa nyt riveihinsä pelaajan, jolla on potentiaalia olla yksi koko liigan ahneimmista maalilingoista.

Red Star Kunlunin riveissä nähdään myös suomalaisväriä, sillä joukkueessa nähdään ensi kaudella muun muassa puolustajat Tuukka Mäntylä ja Anssi Salmela. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan joukkueen debyyttikautta KHL-jäillä.

Lue myös:

ENTISIÄ NHL-TÄHTIÄ JA LEIJONA-PELAAJIA – NÄHDÄÄNKÖ NÄMÄ MIEHET LIIGASSA?

SAM ALLARDYCE KOLMEN LEIJONAN PERÄSIMEEN

 

Betway mainos
Betway Spesiaali!
Betway mainos
10€ Ilmaisvetoina joka viikko
Pelaa