Liigan sylkemiskohulle päätös - KalPa-pelaaja ei sylkenyt vastustajaa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Liiga julkaisi tänään tiedotteen liittyen tapaukseen, jossa KalPan Jonne Tammelan epäiltiin sylkeneen kohti Lukko-pelaajaa. Liiga tiedotti, että Tammela ei ole sylkenyt vastustajan päälle.

– Videotallenteen perusteella voidaan todeta, että Tammelan kehon liikkeet ovat tilanteessa samankaltaiset kuin syljettäessä. Toisaalta videokuvan tarkastelun perusteella Tammelan suusta ei lennä mitään. Lisäksi tilanteessa lähimpänä olleen linjatuomarin sekä Lukon pelaajan kuulemisen perusteella asiassa ei ole tullut aihetta epäillä sylkemistä tapahtuneen. Asiassa hankitun aineiston perusteella totean, että tilanteessa ei ole tapahtunut sylkemistä, Liigan virallisessa tiedotteessa perusteltiin.

KalPa julkaisi Liigan ohella tiedotteen tapauksesta ja joukkue oli pettynyt siihen, että pelaaja tuomittiin välittömästi syylliseksi törkeään temppuun.

Mediassa on ollut puhetta siitä, että oli alunperin turhaa ottaa tilanne edes käsittelyyn. Nettiin levinneen videon perusteella oli kuitenkin aivan perusteltua käsitellä tilanne tarkemmin, sillä sylkeminen olisi ollut todella epäkunnioittava teko vastustajaa kohtaan.

Onneksi Tammela ei kuitenkaan syyllistynyt mihinkään ja mies onkin jo jälleen edustuskelpoinen, kun KalPa kohtaa tiistaina Lukon kolmannen kerran

Toivottavasti vastaavia kohuja ei nouse enää esille tämän hienon pudotuspelikevään aikana.

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut