VIDEO: Liigakauden 2015/16 TOP 5 kauneimmat maalit

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 03/11/2016
Jaa tämä...

Kotimaisen jääkiekkoilun pääsarjan Liigan runkosarja on nyt paketissa, ja ensimmäiset pudotuspeliparit ovat nyt selvillä.

Ennen, takuu varmasti, huikean pudotuspelikevään alkua on hyvä katsastaa hieman runkosarjaan ja erityisesti siihen minkälaisia maaleja kauden mittaan on isketty. Ohessa onkin tarjolla maaliherkkua mahan täydeltä Liigan virallisen TOP 5 maalikoosteen muodossa.

Erityisen hienoa on nähdä, että listalle on päässyt kaksi nuorta pelaajaa todella vaikean kauden läpi käyneestä Espoon Bluesin miehistöstä. Vaikka seuran tulevaisuus näyttää synkältä niin näiden nuorten herrojen, Ilkka Kangasniemen ja Juuso Vainon, tulevaisuus on huomattavasti valoisampi.

Kuten todettua niin Liigan runkosarjakausi 2015/2016 on nyt paketissa ja on aika kääntää katseet pudotuspeleihin. Ensimmäisinä seuroina kiirastulessa palavat tulevana lauantaina Turun Palloseura vs. Vaasan Sport sekä puolesta Savonmaan taisteleva Kuopion Kalpa vs. Lahden Pelicans. Edellä mainittujen otteluparien voittajat kohtaavat neljännesvälierissä runkosarjan kaksi kärkisijaa vallanneet Helsingin IFK:n ja Oulun Kärpät. Muut neljännesvälieräparit ovat jälleen kerran pudotuspeleissä kohtaavat Tampereen Tappara sekä Rauman Lukko ja JYP sekä Saimaan Pallo eli SaiPa.

Lue myös:

VIDEO: Suomalaisvahdilta NHL-kierroksen komein venytys

KHL: Torpedo Nizhny Novgorod – TsSKA Moskova 11.3.2016 klo 18.00