Lille - Marseille 3.12.2013 | Ligue 1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/03/2013
Jaa tämä...

Marseille matkustaa Lillen vieraaksi Ranskan liigan huippuottelussa.

Lille – Marseille, merkki 2, kerroin
Lille – Marseille (+1), merkki 2, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,91 | 3,30 | 4,20

 

 

Jalkapallon Ranskan liigan huippuottelussa Marseille matkustaa Lillen vieraaksi. Sarjataulukossa Lille on tällä hetkellä toisena, mutta myös Marseille löytyy neljän parhaan joukosta. Tällä kaudella Lille tai Marseille eivät lukeudu mestarisuosikeihin, mutta silti kyseessä on kahden huippujoukkueen välinen kohtaaminen. Edellisellä kierroksella Lille voitti vieraissa Valenciennesin 0-1 maalein, kun taas Marseille nappasi vaivattomasti täydet pisteet Montpellieriltä 2-0 numeroin. Edellisestä neljästä ottelustaan Marseille on saalistanut kolme voittoa, joten kerroinasettelu vaikuttaisi olevan liikaa Lillen suuntaan. Normaalisti Lille tunnetaan vahvana kotijoukkueena, mutta tällä hetkellä Marseille on kaiken kaikkiaan erinomaisessa pelivireessä.

Marseillen puolustus on kehittynyt kauden edetessä huimasti, sillä nykyään vierasjoukkue päästää ottelua kohden keskimäärin noin maalin ottelua kohden. Arsenalin vieraana Mestarien liigan ottelussa Marseillella ei ollut mahdollisuuksia, mutta toisaalta Marseille pystyy keskittymään nyt täysin Ranskan liigaan. Marseillen urakka Mestarien liigassa tuli ja meni yhtä nopeasti, joten nyt Marseillen on pystyttävä pelaamaan mahdollisimman hyvällä tasolla Ranskan liigassa. Marseille menetti itseasiassa alkukaudella valtavasti pisteitä huomattavasti heikompia joukkueita vastaan, mutta vierasjoukkue on viime aikoina pystynyt karsimaan niitä kovalla prosentilla. Se lupaakin jatkoa ajatellen enemmän kuin hyvää.

Marseille joutuu tähän otteluun edelleen ilman kahta tärkeää pelaajaa, sillä sivussa ovat Andre Ayew sekä Rod Fanni. Muuten Marseillen lopullinen kokoonpano on todennäköisesti samanlainen kuin edellisessäkin ottelussa. Lillen sairaslista on itseasiassa hieman jopa Marseillen sairaslistaa pidempi, mutta toisaalta useat näistä pelaajista ovat olleet sivussa jo pidemmän aikaa. Toisaalta etenkin Marvin Martinin poissaolo on merkittävä takaisku kotijoukkueelle. Lille on kylläkin tosissaan puolustanut edellisissä otteluissa äärimmäisen vakuuttavasti, mutta siltikään näin jyrkästi kotivoittoa ei ole syytä lähteä kerroinasettelussa esittämään. Lilleä vastaan maalinteko on etenkin kotiotteluissa erittäin vaikeaa, mutta Marseillen yli neljän kertoimet ovat tervetulleita vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas