VIDEO: Mestarien liigan karsinnoissa shokkitulos - Celticille tappio Gibraltarilla!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 07/12/2016
Jaa tämä...

Gibraltarin illassa koettiin todellinen shokkitulos.

Jalkapallon Mestarien liigassa koettiin tiistaina illalla todellinen jättiyllätys, kun Gibraltarin jalkapallojoukkue Lincoln Red Imps voitti kotonaan Celticin maalein 1-0. Vaikka kyseessä oli vasta otteluparin ensimmäinen kohtaaminen, skotlantilaisseuralle vierailu kääpiövaltioon oli täydellinen katastrofi. Celtic on siitä huolimatta suuri suosikki etenemään jatkoon.

Gibraltarilaisten voittomaalin teki Lee Casciaro, joka on siviiliammatiltaan poliisi. Lincoln Red Impsin vasen pakki teki puolestaan ennen ottelua työpäivän taksikuskina. Tämäkin vain alleviivaa paperilla joukkueiden välistä tasoeroa.

Casciaro ei ole ensimmäistä kertaa tekemässä kiusaa skotlantilaisille joukkueille, sillä Gibraltarin maajoukkuemies teki alueen ensimmäisen maaottelumaalin viime vuonna Skotlantia vastaan.

Celtic esitteli tiistaina uuden päävalmentajan Brendan Rodgersin, joka on toiminut aikaisemmin esimerkiksi Liverpoolin päävalmentajana. Tuore vihreävalkoisten käskijä ei ollut tiistaihin kovinkaan tyytyväinen.

– Meillä on nyt vähän tehtävää toisessa osaottelussa. Tämä on pettymys, mutta tämä ei ole häpeä, Rodgers kertoi pelin jälkeen.

Tsekkaa videolta ottelun parhaat palat:

 

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana jalkapalloturnausten tapahtumissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jalkapallosarjojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
Dimitri Payet ei liikahda pois West Hamista pikkurahalla
VIDEO: Joachim Löw jatkaa Saksan peräsimessä

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa