VIDEO: Lionel Messiä anotaan takaisin maajoukkueeseen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 07/03/2016
Jaa tämä...

Argentiinan supertähteä anotaan takaisin maajoukkueeseen.

Suuri määrä argentiinalaisia jalkapallokannattajia kokoontui maan pääkaupunkiin Buenos Airesiin, jossa sateisista olosuhteista huolimatta tanssittiin, huudettiin ja soitettiin musiikkia sen puolesta, että Lionel Messi jatkaa maajoukkueessa. Supertähti ilmoitti noin viikko sitten, että ura maajoukkueessa on häneltä ohi. Hän kertoi sen Copa American finaalin jälkeen.

Ihmisten mahtavien vetoomuksien lisäksi skriinille oli nostettu isolla tekstillä #ÄlälähdeLio. espanjaksi. Lauantain tapahtuma oli järjestetty sosiaalisen median kautta, jossa peräti 70 000 ihmistä oli aikonut osallistua tapahtumaan. Kuitenkin huonot kelit vaikuttivat osallistujen määrään.

– Näen hänen pelaavan ja se liikuttaa minua. Hänen täytyy palata. Anteeksi, että käyn tunteelliseksi. Mutta se on, mitä tunnen. Minulle hän ei ole tästä maailmasta. Hän on jumalani. Jos hän ei palaa, hän saa anteeksi, paikalla ollut Juan Alberto Salas kertoi Reutersille.

Messi on pelannut Argentiinan maajoukkueuransa aikana arvokisafinaaleissa neljä kertaa, mutta sinivalkoiset ovat hävinneet jokaisella kerralla. Messillä on kolme hopeamitalia Copa Americasta ja yksi MM-kisoista.

– Totuus on kipeä. Meidän täyyy rohkaista häntä ja sulkea kaikkien kritisoijien suut, Messin suuri fani Patricio Marquez kommentoi.

 

Peliyhtiö Betsson tarjoaa EM-kisoihin kymmenen euron arvoisen riskittömän vedon. Lisäksi sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Reuters, Yle Urheilu

Lue myös:
VIDEO: Wales EM-kisojen semifinaaliin
VIDEO: Neymar lopetti spekulaatiot – brasilialainen jatkaa Barcelonassa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa