Argentiinalaisen supertähden veli pidätetty!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 10/04/2015
Jaa tämä...

Argentiinalaistähden lähipiirissä menossa ovat vaikeat ajat.

Argentiinalaistähti Lionel Messin Matias-isoveli on joutunut vaikeuksiin virkavallan kanssa. Argentiinalaismedia Rating Cero kertoo, että Matias olisi vastustellut veljesten kotikaupungin Rosarion paikallispoliisin pyyntöä tutkia tämän auto.

Lopulta pienen tappelun jälkeen poliisit olivat löytäneet laittoman aseen Messin autosta ja ottaneet supertähden lähisukulaisen putkaan selvittämään asiaa.

Mielenkiinnolla seuraamme, että onko laiton ase lopulta suurempi ongelma kuin virkavallan vastustaminen. Lehtitietojen mukaan poliisit saivat tuta Messin vastustuksen erityisesti iskuina jalkoihin, jonka takia kaksi konstaapelia joutui sairaalahoitoon.

Rating Cero kertoo, että heidän mukaan Matiaksella on ongelmahistoriaa aseiden kanssa. Sen tiedossa on vastaava tapaus vuodelta 2008, jolloin Messiltä löydettiin 32-kaliiperinen luvaton ase. Silloin isoveli oli kävellyt kotikadullaan asetta heilutellen.

Messillä jo valmiiksi suuria huolia

Messillä on tällä hetkellä valmiiksi ongelmia jo oman terveytensä kanssa. Argentiinalainen satutti polveaan Espanjan La Ligassa Las Palmasia vastaan heti kamppailun alussa. 28-vuotias pelaaja törmäsi rangaistusalueen sisällä vastustajan maalivahti Javi Varasiin.

Messin loukkaantumisia ei nähdä aivan jatkuvasti, sillä koskaan aiemmin argentiinalaista ei ole vaihdettu näin nopeasti pois kentältä. Joulukuussa muutaman vuoden takaa Messi loukkasi itseään samankaltaisessa tilanteessa Benficaa vastaan Mestarien liigan ottelussa, mutta tuolloin hän selvisi säikähdyksellä.

Sunnuntaina pelataan huippusarjojen todellisia huippuotteluita. Saksan Bundesliigassa yhteen iskevät Bayern München ja Dortmund. Italian Serie A:ssa Napoli matkustaa AC Milanin vieraaksi ja puolestaan Ranskassa vastakkain asettuvat PSG ja Marseille.

Espanjassa huikeassa jännitysnäytelmässä Atletico Madrid kohtaa rakkaan paikallisvastustajan, kun vieraaksi saapuu Real Madrid. Maalinteko on ollut raitapaitojen kotikentällä valkoisille viime kertoina erittäin hankalaa.

Peliyhtiö Unibet lähettää runsaasti jalkapalloa ilmaiseksi live stream-palvelussaan. Otteluiden katsominen on ilmaista, kunhan pelitililläsi on rahaa vähintään yksi sentti.

Lähde: Rating Cero, Iltalehti

Lue myös:
VIDEO: Yhdysvalloissa nähtiin huikea vaparimaali!
Haluatko lähteä VIP-matkalle El Clasicoon?