VIDEO: Lionel Messi toipumassa pelikuntoon

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 10/09/2016
Jaa tämä...

Katalonialaisten supertähti on pian pelikunnossa.

Jalkapallon Espanjan La Ligassa pelaava Barcelona on saamassa tärkeän palasen takaisin kokoonpanoon, sillä nivusvammasta kärsivä Lionel Messi toipuu pian pelikuntoon. Argentiinalaistähden odotetaan olevan katalonialaisten kokoonpanossa ensi viikonloppuna, kun Barcelona pelaa kotonaan Deportivoa vastaan. Alustavien tietojen mukaan Messin piti olla sivussa noin kolme viikkoa.

Messi on ollut loukkaantuneena useita viikkoja. Ikävä välikohtaus tapahtui 21.9., kun Barcelona pelasi huippuottelussa Atletico Madridia vastaan. Tähtihyökkääjä on ollut sivussa kolmesta Barcelonan pelistä, ja niistä espanjalaisjätti on saalistanut kaksi voittoa ja tappion.

Barcelona haluaa olla tarkkana sen kanssa, että Messi ei palaa kokoonpanoon liian aikaisin, jotta argentiinalainen välttäisi riskin loukkaantua pahimmassa tapauksessa pian uudelleen. Mikäli ensi lauantai tulee hänelle liian aikaisin, Barcelonan valmennusjohdon toiveena on nähdä Messi kentällä ainakin Mestarien liigassa 19.10., kun englantilaisseura Manchester City saapuu Camp Noulle.

Katso videolta Messin parhaita paloja:

 

Eurooppalaiset huippusarjat ovat tällä hetkellä tauolla, mutta MM-karsinnat jatkuvat sunnuntaina usean kamppailun voimin. Suomi pelaa Kroatiaa vastaan, ja Ratinassa käytävää ottelua on mahdollista seurata tuttuun tapaan Yle Urheilun kanavilta.

Peliyhtiö Veikkaushuone on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Perparim Hetemaj jätti harjoitukset väliin – pelaaminen Kroatiaa vastaan epävarmaa
VIDEO: Cristiano Ronaldo teki neljä maalia Portugalin paidassa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa