VIDEO: CR7 ei mahtunut mukaan FIFA:n TOP 10 listalle!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Syksy on tunnetusti penkkiurheilijan kulta-aikaan kun kaikki kansalliset jääkiekko – ja jalkapallosarjat pyörähtävät pitkän urheiluttoman kesän jälkeen jälleen käyntiin. Penkkiurheilijoiden lisäksi myös urheilupelejä rakastavat konsolipelaajat odottavat syksyä ja EA Sportsin uusia julkaisuja. Änärin ystävät saivat jo eilen makeata mahan täydeltä kun NHL-pelisarjan viimeisin osa NHL 16 näki päivänvalon. Neljän päivän päästä on samaa mannaa tarjolla futishulluille kun EA Sports julkaisee uuden FIFA 16 pelin.

Monet jalkapallojulkaisut ja yhteisöt ovat viime viikkoina paljastaneet internettiin ja julkisuuteen tietyntyyppisiä yksikohtia FIFA 16:sta. Uusimman ”tietovuodon” on tehnyt Bleacher Report, joka on julkaissut verkkosivuillaan videon missä näkyy EA Sportsin määrittelemät TOP 10 vapaapotkunantajat uudessa FIFA:ssa. Erityinen uutiskynnyksen ylittävä asia listalla on se, että alkukaudesta La Ligassa ja Mestarien Liigassa vakuuttavasti maaleja mätännyt Real Madrid-tähti Cristiano Ronaldo loistaa listalla poissa olollaan. Tämän lisäksi myös toinen Espanjan kenttien supertähti FC Barcelonan Lionel Messi on kelpuutettu vasta listan sijalle 5.

Mukana yllätysnimiä

TOP 10 vapaapotkunantajat listalla on mukana yhteensä kolme pelaajaa Bundesliigasta, mikä on eniten yhdestä sarjasta. Yksittäisiä pelaajia onkin yhteensä viidestä eri sarjasta. Yllättävintä on varmasti jopa kahden pelaajan mahtuminen mukaan Turkin Super Liigasta tai Ruotsista ja Meksikosta löytyvät vaparispesialistit. Tämä tietenkin mahdollistaa sen että hyvällä bisnesälyllä varustettu pelaaja voi hankkia hyvin edullisesti vaparispesialistin Ultimate Teamiin.

Tässä vielä listaus kokonaisuutena, ja video missä pelaajien parhaat taidonnäytteet:

 

MARCO REUS – BORUSSIA DORTMUND 

ALBAN MEHA – KONYASPOR

MEHMET EKICI – TRABZONSPOR

RASMUS ELM – KALMAR FF

MEMPHIS DEPAY – MANCHESTER UNITED

LIONEL MESSI – FC BARCELONA

JUAN ARANGO – CLUB TIJUANA

ZLATKO JUNUZOVIĆ – SV WERDER BREMEN

ANDREA PIRLO – NEW YORK CITY FC

HAKAN ÇALHANOĞLU – BAYER LEVERKUSEN

FIFA 16 julkaistaan 22.9 Playstation 4:lle ja Xbox Onelle. Pelissä on ensimmäistä kertaa historiassa mukana myös naisten jalkapallomaajoukkueet.

Peliyhtiö Unibet on tiiviisti mukana tunnelmassa koko Mestarien liigan kauden ajan!

Lue myös:
VIDEO: CR7 ja Hat Trick!
VIDEO: Naisten US Openille yllätysmestari!