VIDEO: Lionel Messille jatkosopimus Barcelonaan vuoteen 2022 saakka?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 03/05/2016
Jaa tämä...

Katalonialaisseuran supertähti ei ole siirtymässä muualle.

Espanjalaisen jalkapalloilun suurseura Barcelona pyrkii saamaan jatkosopimuksen brassihyökkääjä Neymarin ja Sergio Busquetsin kanssa, mutta keskustelut eivät ole vielä tuottaneet tulosta. Myös Luis Suárezin ja Ivan Rakiticin sopimuksia pitäisi pidentää.

Siitä huolimatta Barcelonalla on yksi tavoite ylitse muiden, sillä Lionel Messi olisi pidettävä lähestulkoon hinnalla millä tahansa La Ligan viime kauden mestarin vahvuudessa. Barcelonalaisen Mundo Deportivon mukaan Messille tarjotaan vuoteen 2022 kestävää sopimusta. Messin nykyinen sopimus umpeutuu neljä vuotta aikaisemmin.

Uudet tiedot kertovat, että Barcelona haluaa varmistaa sopimuksella, ettei Messi siirry uransa aikana kilpailijoiden vahvuuteen. Vuonna 2022 argentiinalainen olisi ikänsä puolesta 35-vuotias.

Messi halunnee jatkaa itsekin Barcelonan vahvuudessa, sillä argentiinalainen on kertonut viihtyvänsä perheineen Katalonian pääkaupungissa. Argentiinalainen onkin tehnyt selväksi haluavansa päättää uransa Barcelonassa.

– Olen sanonut niin aina ja toistan sen vieläkin. Lopetan urani kotonani, ja kotini on Barcelona, Messi kertoi L’Equipen tammikuussa.

 

Englannin Valioliigassa pelataan tänään huippumielenkiintoinen Tottenhamin ja Arsenalin kohtaaminen. Puolestaan La Ligassa kentällä nähdään esimerkiksi Real Madrid, joka pelaa Celta Vigoa vastaan.

Peliyhtiö Unibet tarjoaa jalkapallosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluita kuin myös livevedon puolella.

Lähde: Deportivo Mundo

Lue myös:
FIFA keskustelee viikonloppuna sääntömuutoksista jalkapallon parissa
VIDEO: Veikkausliigan suurseuralle kaksi uusvanhaa vahvistusta

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa