VIDEO: Lionel Messi palkittiin La Ligan parhaana hyökkääjänä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 12/01/2015
Jaa tämä...

Argentiinalaistähti palkittiin jälleen yhdestä saavutuksesta.

Barcelonassa pelaava Lionel Messi palkittiin eilen jalkapallon Espanjan La Ligan parhaana hyökkääjänä. Palkinto ojennettiin juhlagaalassa Barcelonassa.

Messin kanssa palkinnosta taisteli etenkin Real Madridissa pelaava Cristiano Ronaldo, mutta argentiinalainen vei palkinnon portugalilaistähden nenän edestä.

Messi on vienyt seitsemän kertaa jaetun palkinnon jo kuudesti. Viime kaudella Messi viimeisteli 43 maalia Barcelonan voittaessa La Ligan ja Espanjan Cupin sekä Mestarien liigan tittelin. Messi kertoi olevansa ylpeä saadessaan palkinnon niin monen tärkeän pelaajan sijaan.

– Omistan palkinnon 3-vuotiaalle pojalleni Thiagolle, vaikka hän ei vielä oikein ymmärrä sitä. Aina kun lähden kotoani, hän suuttuu ja kysyy, että isä, lähdetkö taas tekemään maaleja, Messi jutteli.

Argentiinalainen on ehdolla myös Fifan vuoden parhaaksi pelaajaksi maailmassa ja vuoden kauneimmasta maalista.La Ligan parhaaksi maalivahdiksi äänestettiin Claudio Bravo, valmentajaksi Luis Enrique, puolustajaksi Sergio Ramos ja keskikenttäpelaajaksi James Rodriguez.

Jalkapallomaailmassa tapahtuu tänään Ranskan liigan kuin myös Englannin Liigacupin puolella. Patonkimaan pääsarjassa nähdään tänään muun muuassa PSG, joka matkustaa Angersin vieraaksi. Englannin Liigacupin puolella Valioliigassa pelaavista seuroista nähdään Manchester City, Everton ja Stoke.

Peliyhtiö Unibet lähettää runsaasti huippujalkapalloa ilmaiseksi live stream-palvelussaan.

Lue myös:
VIDEO: Lionel Messin siirtyminen Valioliigaan yhä lähempänä?
VIDEO: Claudio Ranieri ei usko seuransa voittavan Valioliigaa tällä kaudella

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa