Messi jälleen maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/08/2013
Jaa tämä...

Messi valittiin maailman parhaaksi neljännen kerran peräkkäin.

Jalkapallomaailmassa tapahtuu ja tällä kertaa Espanjan La Ligassa Barcelonan joukkueessa pelava Lionel Messi valittiin jälleen vuoden parhaaksi jalkapalloilijaksi. Kyseessä ei ole mikään uusi asia Lionel Messille, sillä tämä on jo neljäs kerta peräkkäin, kun Messi valitaan vuoden parhaaksi jalkapalloilijaksi. Messin omien sanojen mukaan on erittäin suuri kunnia voittaa juuri tämä palkinto, mutta samalla totesi, että ei ole aikaa alkaa tarkemmin miettimään tässä kohdassa saavutuksiaan, vaan vasta sitten, kun ura on loppumassa. 

Lionel Messin kanssa finaalisteina äänestyksessä olivat portugalilainen Cristiano Ronaldo sekä espanjalainen Andres Iniesta. Ronaldo on tälläkin kaudella ollut Real Madridin parhaimmistoa ja puolestaan Iniesta on tuttu pelaaja varmasti jokaiselle Barcelonan kannattajalle.

Lionel Messi on tälläkin kaudella ollut maalien suhteen täysin ylivoimainen! Messi on viimeistellyt peräti 25 maalia. Maalikuninkuus on tätä menoa menossa erittäin selkeästi argentiinalaiselle, jälleen kerran!

FC Barcelonan puheenjohtaja, Sandro Rosell iloitsi Messin tavoin hienosta suorituksesta. Rosellin mukaan vuoden jalkapalloilijaksi -valinta on verrattavissa Mestarien liigan voittoon. Barcelona onkin yksi suurimmista suosikeista voittamaan tällä kaudella Mestarien liigan. Espanjan liigassa Barcelona on jo lähes tavoittamattomassa johdossa.

Viikonloppuna pelataan erittäin merkittävä kierros, sillä lauantaina toinen liigan jättiläinen. Real Madrid matkustaa Osasunan vieraaksi ja puolestaan sunnuntaina kierroksen huippuottelussa Barcelona matkustaa testaamaan aina vaarallisen Malagan pelivirettä. Kyseisestä kamppailusta on syytä odotella upeaa ottelua, sillä Malagallahan on tältä kaudelta jo voitto Real Madridista muutaman viikon takaa.

Veikkaussivut | Tuomas