VIDEO: Lionel Messille jälleen yksi uusi ennätys

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 03/06/2016
Jaa tämä...

Katalonialaisseuran supertähti rikkoi jälleen yhden ennätyksen.

Jalkapallon Espanjan La Ligan jättiläinen Barcelona voitti tänään Eibarin vieraskentällä numeroin 0-4. Vierasvoiton suurimpana päätekijänä toimi jälleen Lionel Messi, joka teki kaksi maalia. Katalonialaisten ykköstähti on viimeistellyt kuluvalla kaudella 21 maalia ja se tarkoittaakin hänelle jälleen yhtä uutta ennätystä.

Messistä tuli tänään Espanjan pääsarjahistorian ensimmäinen pelaaja, joka onnistuu tekemään 20 maalia tai enemmän kahdeksalla kaudella. On hyvä huomioida, että argentiinalainen on tällä hetkellä vasta 28-vuotias, joten uusien ennätysten rikkominen on hänen kohdallaan hyvin realistista.

Real Madridin Cristiano Ronaldo jäi näin ollen Messin varjoon, sillä portugalilainen on pystynyt seitsemään vähintään 20 maalin kauteen. Tällä kaudella Ronaldo on onnistunut maalinteossa 27 kertaa.

 

Barcelonan sarjajohto tällä hetkellä on 11 pistettä ennen toisena ja kolmantena olevaa Atletico Madridia ja Real Madridia.

La Ligassa pelataan tänään vielä yksi ottelu, kun huippukamppailussa Valencia saa vieraakseen Atletico Madridin. Mikäli vierasjoukkue onnistuu voittamaan, ero Barcelonaan kaventuu kahdeksaan pisteeseen.

Peliyhtiö Bet365 tarjoaa jalkapallosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluita kuin myös livevedon puolella.

Lue myös:
FIFA keskustelee viikonloppuna sääntömuutoksista jalkapallon parissa
VIDEO: Veikkausliigan suurseuralle kaksi uusvanhaa vahvistusta

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa