VIDEO: Lionel Messin siirtyminen Valioliigaan yhä lähempänä?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Argentiinalaisen supertähden siirtohuhut ovat jälleen vauhdissa.

Jalkapallon Espanjan La Ligassa pelaava Lionel Messi on englantilaismedian mukaan matkalla Englannin Valioliigassa pelaavaan Manchester Cityyn. Asiasta on keskusteltu jo pitkään, mutta nyt huhut ovat saaneet jälleen lisää vauhtia, sillä perjantaina The Sun –lehti kirjoitti, että Valioliigaseura olisi käynyt alustavia keskusteluja argentiinalaistähden edustajien kanssa.

Veikkaussivut kertoi Messiä koskevista Valioliigahuhuista jo viime kuussa. Uutisen pääset lukemaan tästä.

The Sunin mukaan Messille ollaan tekemässä sopimusta, joka toisi argentiinalaistähdelle noin 40 miljoonaa puntaa vuodessa. Manchester City maksaisi summasta noin 32 miljoonaa puntaa. Loput summasta tulisivat mainos- ja bonustuloista.

Barcelonassa Messi tienaa tällä hetkellä noin 500 000 puntaa viikossa, mutta uuden mahdollisen sopimuksen myötä argentiinalaisen viikkopalkka nousisi 800 000 puntaan.

Messin siirtyminen Valioliigaan ei ole myöskään miehen itsensäkään mielestä poissuljettu vaihtoehto. Daily Star -lehti uutisoi nimittäin viime viikolla, että hänellä on ollut pitkään ongelmia Espanjan verottajan kanssa.

Messi tienaa tällä hetkellä noin 14 miljoonaa puntaa vuodessa. Hänen sopimuksensa Barcelonan kanssa sisältää 250 miljoonan punnan arvoisen ulosostopykälän, mutta todellisuudessa sen arvellaan olevan yli 100 miljoonaa vähemmän.

La Ligassa pelataan perjantaina yksi ottelu, kun Levante ja Real Betis taistelevat paremmuudestaan. Lisäksi Ranskan liigassa Lyon saa vastaansa Montpellierin ja Bundesliigassa Darmstadt kohtaa Kölnin.

Peliyhtiö Unibet lähettää runsaasti huippujalkapalloa ilmaiseksi live stream-palvelussaan.

Lähde: The Sun, Yle

Lue myös:
VIDEO: Claudio Ranieri ei usko seuransa voittavan Valioliigaa tällä kaudella
Manchester United-tähdellä on raskas kaasujalka

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa