VIDEO: Lionel Messin parhaat kassit boxin ulkopuolelta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

On tavallisia kuolevaisia, on jalkapalloilijoita ja on jalkapalloilevia luonnonoikkuja kuten Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic ja Gianluigi Buffon. Edellä mainitut herrat pystyvät hämmästyttämään meitä kaudesta toiseen toinen toistaan hienommilla suorituksilla. Tänään onkin aika nauttia melkoiseksi hopea ketuksi muuttuneen Lionel Messin upeita kaukolaukausmaaleja.

Videon innoittajana on toiminut Leo Messin kauden avausottelussa tehtailema kaukolaukauskaunokainen. Siinähän ei siis ole mitään erikoista, että Argentiinan maajoukkueen jättänyt ja sinne jo paluun tehnytkin, ”kirppu” osuu maalipuiden väliin. Osumat ovat pääsääntöisesti myös aika näyttäviä viimeistelyjä suoraviivaisen hyökkäyksen tai ovelan Neymarin ja Suarezin kanssa leivotun syöttömankelin päätteeksi. Mutta kuten todettua, niin tänään ihastellaan Messin TOP 10 boxin ulkopuolelta kiskaistuja osumia. Olkaapa hyvät:

Messi pääsi seuraavan kerran virittelemään kaukolaukaustaan mitä ilmeisemmin perjantaina 2. päivä syyskuuta, kun Argentiina kohtaa Uruguayn Etelä-Amerikan vuoden 2018 jalkapallon MM-kisojen karsintaottelussa. Alun perin mies ilmoitti kesällä maajoukkueuran olevan ohitse, mutta aika pian se vanha suola alkoi jälleen janottaa. Peliyhtiä Bet365 ei anna perjantai-illan otteluun juurikaan mahdollisuuksia vierailijoille. Mitä mieltä sinä olet?

Lue myös:

VIDEO: MLS-PELISSÄ VEDETIIN KOLME PERÄTTÄISTÄ PILKKUA

DALLAS STARSIN SUOMALAISVAHTI USKOO ALKAVAN KAUDEN OLEVAN EDELLISTÄ PAREMPI

unibet tarjous
VAIN 28.10 ASTI!
unibetin uusi logo.
TEHOSTETUT NBA-KERTOIMET!
Pelaa