Lisää suomalaisia farmiin - Raamikas hyökkääjä jatkaa kuitenkin NHL:ssä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/06/2014
Jaa tämä...

Jesse Joensuu jatkaa Oilers-miehistössä.

NHL-kausi polkaistaan käyntiin jo keskiviikkona. Seurat ovatkin tehneet viimeisiä viilauksiaan kokoonpanoihinsa, joten moni pelaaja on joutunut tyytymään paikkaan AHL:ssä. Viikonvaihteessa myös moni suomalaispelaaja sai kutsun farmiin.

Detroit Red Wings tiputti sunnuntaina hyökkääjä Teemu Pulkkisen viimeisten joukossa AHL:ään. 22-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella erittäin vahvasti Grand Rapids Griffinsissä ja miestä huhuiltiin jopa Red Wingsin NHL-miehistöön. Lahjakas pelimies hakee kuitenkin vielä toistaiseksi vauhtia AHL:stä.

Pulkkisen kohtalon koki myös maalivahti Joni Ortio, sillä Calgary Flamesilla on jo ennestään kova maalivahtikaksikko. Karri Rämö ja Jonas Hiller kantavat torjuntavastuun tolppien välissä.

[ NFL on täydessä vauhdissa! Tsekkaa Veikkaussivuilta tuhti ilmainen vihje Washington Redskins-Seattle Seahawks-matsiin! Voit myös poimia Nordicbetilta peräti 50€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

Edmonton Oilersin hyökkääjä Jesse Joensuu sai puolestaan mieluisia uutisia, kun hänen kanssaan pelipaikoista tapelleet hyökkääjät Steve Pinizzotto ja Tyler Pitlick lähetettiin AHL:ään. Suomalaishyökkääjä aloittaa kauden heti NHL:n puolella.

Edmontonin GM Craig MacTavish perusteli lehdistötilaisuudessa Joensuun valintaa sillä, että suomalainen oli harjoituspeleissä Oilersin tehokkaimpia pelaajia.

Yksi mielenkiintoisimmista suomalaisnimistä on tällä hetkellä pelipaikkaa kärkkyvä Petteri Lindbohm. Suomalaisyllättäjä on edelleen mukana St. Bluesin NHL-miehistössä ja on erittäin todennäköistä, että puolustaja on mukana, kun Blues aloittaa kautensa torstaina.

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut