Lista: Erikoisimmat lätkäseurojen nimet rapakon takaa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Web
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

 

Tulevassa NHL-kaupungissa Las Vegasissa mietitään tällä hetkellä kuumeisesti, maailman uhkapeli pääkaupungin arvolle sopivaa, joukkueen nimeä sekä logoa. Nimi Silver Knights oli seuran omistajien ajatus, jonka NHL syystä tai toisesta törmäsi aiemmin. Veikkaussivut.com kaivoikin nyt esille muutaman varoittavan esimerkin minkälaista nimeä seuralle ei ainakaan kannata antaa. Tässä poimintoja jääkiekkohistorian surkeimmista seurojen nimistä.

The Omaha Ak-Sar-Ben Knights

Omaha_ak-sar-ben_knights_200x200

Kyllä, luit mahdollisesti oikein. The Omaha Ak-Sar-Ben Knights. Lyhyt ja ytimekäs nimi, jota huutaa kiekkokatsomoissa? Joukkue on entinen Galgary Flamesin farmiorganisaatio AHL:ssä. Nimestä voi löytää taustalta myös “hauskan” sanaleikin. Omaha on osa Nebraskan osavaltiota ja Ak-Sar-Ben on toistepäin luettuna Nebraska…

The Greenville Swamp Rabbits

The Greenville Swamp Rabbits nimen kuulleessa tulee ensimmäisenä mieleen ajatus, että minkä vedonlyönnin seuran omistaja on hävinnyt, jotta joutunut nimeämään seuransa “suojäniksiksi”? Swamp Rabbits nimellä on historiallista taustaa Greenvillessä, koska siellä on eräs rautatie, joka on asukkaiden toimesta nimetty kyseisellä nimellä. Sen sijaan että seura olisi laittanut paidan logoon kuvan, joka viittaisi edes jollain tavalla rautatiehen tai juniin, he päättivät luoda kuvitteellisen jänishahmon porkkanasta tehty lätkämaila kädessään. Joukkue pelaa tällä hetkellä ECHL:ssä.
The Orlando Solar Bears

On vaikea kuvailla minkälaisia tuntemuksia nimi Orlando Solar Bears ja heidän logonsa herättää. Tavallaan herää lämmin fiilis auringosta, mutta samalla tulee mieleen jääkarhut ja kylmyys. Orlandolainen joukkue on vääntänyt todellinen puujalkavitsin paitansa rinnukseen. Jääaurinkokarhut pelaavat tällä hetkellä niin ikään ECHL:ssä.
The Macon Whoopee

Tämä on jotain aivan käsittämättömän omalaatuista jääkiekkojoukkueiden nimien saralla. Sanat Whoopee ja sanapari Makin Whoopee ovat slangia, jotka tarkoittavat rakastelua ja seksin harrastamista. Kyllä! The Macon Whoopee on hemmetin kiimainen joukkue. Kaiken lisäksi nimen ympärille rakennetussa logossa on piiskaa antava kana sekä taustalla pörräävä ampiainen… Joukkue jakoi seksuaalista valistusta ja kuumia pusuja vuosina 1996 – 2001 CHL:ssä.

Odessa Jackalopes

Vanhan myytiin mukaan, Amerikan tasangoilla on joskus kulkenut jänis, jolla on ollut päässään antiloopin sarvet. Erikoinen mutaatio on ollut legenda mukaan harvinaisen viruksen aiheuttama sairaus. Tarina ei kuullosta mitenkään hauskalta, mutta kun sen näkee jääkiekkoseuran paidassa niin ei voi olla hymyilemättä. Teksasilainen joukkue on pelannut WPHL:ssä, CHL:ssä ja nyt NAHL:ssä.

Kentucky Thoroughblades

Mitän tämän nyt selittäisi. Sana Thoroughbred tarkoittaa Englannintäysveristä hevosrotua. Tämä jääkiekkoseura ei kuitenkaan tyytynyt olemaan pelkät ”täysveriset” vaan nimeen piti tunkea vielä luistinteriä kuvaa sana blades. Joten Thoroughblades, tarkoittaa… Niin, ei sitten hajuakaan… Mutta eiköhän seuran logon kerro kaiken oleellisen. Joukkueen cheerleaderit olivat muuten nimeltään Thoroughbabes.

Lue myös:

VIDEO: JUVENTUKSEN CARLOS BLANCO NÖYRYYTTI MELBOURNE VICTORYN MAALIVAHTIA

MANU:N PARJATTU EX-MANAGERI TEKEE PALUUN VALIOLIIGAAN

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa