Jari Litmanen Betssonin lähettilääksi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/09/2013
Jaa tämä...

Suomen kaikkien aikojen paras jalkapalloilija Jari Litmanen on solminut työsopimuksen  ruotsalaisen vedonlyöntiyhtiö Betssonin kanssa.

 

Kuninkaan työtehtävät keskittyvät huippujalkapallon pariin. Litti on itse erittäin innoissaan uudesta työtehtävästään.

– Tällaisia yhteydenottoja on tullut useamman vuoden ajan, mutta aiemmin ei ne eivät ole olleet ajankohtaisia. Muutama kuukausi sitten tuli Betssonilta uusi yhteydenotto, ja asiat alkoivat mennä eteenpäin. Jonkin aikaa kasasin ajatuksia, ja kun koko paketti tuntui loogiselta, ei asiaa tarvinut enää jahkailla, Litmanen toteaa Betssonin tiedotteessa.

Litmasen valtava lajituntemus on suureksi eduksi Betssonille.

– Näen tämän mielenkiintoisena työtehtävänä, kun toimenkuvana on kansainvälinen huippujalkapallo. Tiedän, että Englannin liigalla, Espanjan liigalla ja Bundesliigalla on kaikilla yhteistyötä kansainvälisten vedonlyöntiyhtiöiden kanssa, ja olen kiinnostunut näkemään myös tämän puolen. Samalla saan olla mukana huippujalkapallossa ja nähdä, miten minut yhdistetään erilaisiin tapahtumiin ja turnauksiin, Litti kommentoi.

Litmasen pesti Betssonin lähettiläänä avartaa myös yleisemmin ulkomaisten peliyhtiöiden näkyvyyttä Suomessa. Veikkauksen monopolin takia Suomessa ei välttämättä tunneta ulkomaisia peliyhtiöitä kovinkaan hyvin. Ne ovat usein pörssiyhtiöitä, kuten Betsson, ja vähintäänkin yhtä luotettavia tahoja kuin Veikkauskin. Litmanen ei lähtisi mihin kelkkaan tahansa matkaan.

Asenteet ovat kuitenkin hiljalleen muuttumassa. Kuninkaan pesti Betssonin lähettiläänä on varmasti omiaan lisäämään luottamusta Betssoniin ja muihin luotettaviin peliyhtiöihin. Tämä voi olla ensi askel monopolin murtumiseen.

Katso video alta Betssonin ja Litin mainoksesta:

Betsson mainostaa videossa korkeita Valioliigan kertoimia – ja ne todella ovat korkeat! Palautusprosentti on aivan huikea. Jos pelaat Valioliigaa, kannattaa pelata Betssonilla. Tästä Betssonin sivuille ja uusille asiakkaille 100€ bonus >>>

Kirjoittaja Oskari Villanen