Live striimaus urheiluotteluihin

Live stream lähetykset ovat nostaneet entisestään suosiotaan urheilussa. Etenkin jalkapallo stream, tennis stream ja jääkiekko stream sivustot ovat erittäin suosittuja. Nykyään netistä näkee live stream lähetyksinä lähes kaikki urheilutapahtumat aina jalkapallosta alppihiihtoon.

 

Urheilun nettistreamit joita voit katsoa ilmaiseksi

Katso urheilua livenä ja lyö vetoa samaan aikaan

Live-vedonlyönti tarkoittaa sitä, että vetoa voi lyödä ottelun tai kilpailun jo ollessa käynnissä. Tarjolla ovat aikalailla samat vetokohteet kuin ennen otteluakin. Live-vedossa voi lyödä vetoa ottelun lopputuloksesta, maalimäärästä tai vaikka kulmapotkujen lukumäärästä jalkapallo-ottelussa. Live-vedoissa kertoimet ovat jatkuvassa liikkeessä, pelitapahtumat ja jäljellä oleva peliaika vaikuttavat kertoimiin.

Miten katsoa livstriimiä ja betsata?

Taitavalle vedonlyöjälle live-vedonlyönti on loistava pelitapa. Ottelua on hyvä analysoida sen jo ollessa käynnissä. Vedonlyöjällä on tässä suhteessa etulyöntiasema kertoimenlaskijoihin nähden. Pelifirmoilla ei ole mahdollisuutta pitää yhtä kertoimenlaskijaa seuraamassa yhtä pelitapahtumaa. Firmojen on käytettävä apuna tietokoneohjelmia, jotka laskevat koko ajan kertoimia sen mukaan, mitkä kertoimet olivat ennen ottelua, ja miten ottelu on numeroiden valossa sujunut. Tämä saa joskus aikaan mukavia ylikertoimia, esimerkiksi koripallo-ottelussa live-kertoimet reagoivat hurjasti ottelun alun tilanteeseen. Koripallossa pelitapahtumat aaltoilevat paljon. Suosikin kertoimet nousevat usein mukavan korkeiksi, jos sen peli on lähtenyt kankeasti käyntiin ja altavastaaja on selvästi johdossa alkuminuuttien jälkeen.

Live-vetojen tuottoisuus

Varsinkin live-vetojen alkuaikoina tenniksen live-vedot olivat voittaville pelaajille tuottoisia. Tennis on toinen laji, jossa live-vetojen kertoimet saattavat reagoida herkästi pelitapahtumiin. Jos altavastaaja voittaa ensimmäisen erän tai saa ensimmäisen syötönmurron, niin tällöin suosikin voittokerroin saattaa nousta korkealle.

Muuta huomioitavaa

Live-vedonlyönnissä perinteisiin veikkausvihjeisiin ja pitkävetovihjeisiin on suhtauduttava varauksella. On hyvä selvittää ennen ottelua, mitkä joukkueiden tai pelaajien voimasuhteet ovat, ja tätä tietoa on tutkittava ottelutapahtumien kanssa. Live-vedon kertoimet voivat reagoida nopeasti ja tässä ottelusta hyvin perillä oleva voi löytää kertoimista itselleen etua.

Live-vedoissa on muutamalla vedonvälittäjällä myös ”cash-in” -toiminto, esimerkiksi Unibetilla on tällainen. ”Cash in” tarkoittaa sitä, että tehdyn live-vedon voi muuttaa rahaksi tapahtuman ollessa vielä kesken. Jos peli sujuu vedonlyöjän kannalta suotuisaan suuntaan, niin hän voi lunastaa vetonsa voitolla, ja jos peli menee huonosti, niin tulevaa tappiota voi pienentää lunastamalla vedon kesken ottelun. ”Cash-in” -toiminnon avulla live-vedon pelaaminen on kuin pörssikauppaa.

Menestyvän live-vedonlyönnin edellytys on se, että seuraa suorana lähetyksenä ottelua, josta aikoo lyödä vetoa. Muutamat pelifirmat tarjoavat joihinkin otteluihin omia live stream -lähetyksiä. Ainakin Unibet ja Bet365 lähettävät otteluita suorina lähetyksinä.

Esimerkit

Pelaaja lyö vetoa Boston Celticsin puolesta kun ottelua on pelattu viisi minuuttia ja peli on Bostonin tappioksi 10-16. Kerroin Bostonille on vedonlyöntihetkellä 3.50. Jos kolmen neljänneksen jälkeen Boston on siirtynyt johtoon, niin vedonlyöjä voi lunastaa vetonsa ja saada siitä mukavan voiton. Ottelun lopussa Boston olisi kuitenkin saattanut jo jäädä tappiolle, eikä pelaaja enää halua ottaa tätä riskiä. Tai jos Boston on kolmen neljänneksen jälkeen jo 14 pistettä tappiolla, niin vedonlyöjä voi lunastaa voittonsa ja hävitä hieman vähemmän kuin jos hän olisi odottanut loppuvihellykseen asti.

Unibet-esittelytv

Monet vedonlyöntiyhtiöt näyttävät ottelut suorina lähetyksinä sivuillaan ilmaiseksi. Nykyään moni asiakas haluaa nähdä otteluita kotisohvalta ja vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat tämän palvelun katsojille. Lisäksi pystyt lyömään vetoa otteluista live-vedonlyönnissä, samalla kun nautit reaaliaikaisesta lähetyksestä. Vedonlyöjällä on siis pullat todella hyvin uunissa.

Vedonlyöntitoimistot tarjoavat runsaasti livelähetyksiä omilla sivuillaan. Tarjonta on varsin hyvää, usein esitettävien lajien joukossa on jopa lajeja, joita Suomessa ei ole ilmaisilla kanavilla tai edes maksullisilla kanavilla saatavana.

Unibet, Bet365 ja NordicBet ovat kolmen kärki

Yhden parhaista valikoimista erilaisia urheilutapahtumia välittää Bet365, joka on monen englantia sujuvasti osaavan vedonlyöjän ykkössuosikki. Selaimen kautta livelähetyksiä on mm. jalkapallosta, koripallosta, pöytätenniksestä, snookerista, käsipallosta, dartsista ja rugbystä. Ja monesta muusta. Jos yllä olevista liigoista ei löytynyt mieluista niin kannattaa tehdä tunnukset Bet365:lle. Bet365 näyttää koirakilpailuista painiin live stream lähetyksinä. Tarjontaa on sivuilla todella paljon ja Bet365 tarjoaakin peliyhtiöistä eniten suoria lähetyksiä.

Unibet TV on jo tuotteena monelle vedonlyöjälle tuttu ja se tarjoaa myös varsin paljon erilaista urheilua omissa live TV streameissa. Streamit ovat hyvälaatuisia ja päivittäin ja viikoittain esitettävien tapahtumien määrä on todella laaja. Unibetin näppärän livekalenterin avulla on helppo suunnitella oma katselukokemus ja vedonlyönti.

NordicBet on kolmas vedonlyöntitoimisto joka tarjoaa pelaajille mahdollisuuden katsastaa tiettyjen lajien suoria lähetyksiä paikan päältä. Livevedonlyönnin tueksi nämä lähetykset ovat todella mahtava lisä ja NordicBet lisää koko ajan lajeja ja lähetyksiä omaan livetv-tarjontaansa. Mikä parasta, lähetykset voi saada näkyviin myös mobiililaitteisiin.

Tarkista oman suosikkivedonlyöntiyhtiön tarjonta livelähetysten osalta. Tällä hetkellä melkein kaikki tarjoavat ainakin livevedonlyöntiä, enemmän tai hieman vähemmän.

 

Valioliiga lähetykset

Valioliigan televisiointioikeudet siirtyvät Viasatille, joten jatkossa palvelun kautta on mahdollista seurata myös tätä huippusarjaa. Katsominen on maksullista, mutta kuukausihinnalla pääsee nauttimaan useammista otteluista ja suoraan kotisohvalta. Kun katsot lähetyksiä suoraan televisiosta, jää tabletti tai läppäri mukavasti vapaaksi live-vedonlyöntiä varten. Live-vetoa voit lyödä esimerkiksi NordicBetin sivuilla.

Siirry Nordicbetin sivuille tästä >>

La Liga lähetykset

La Liga eli Espanjan liiga on suosittu vedonlyöntikohde. La Ligaan on olemassa Suomessa televisiointioikeudet Viasatilla, joten vedonlyöntiyhtiöt eivät saa näyttää Suomessa La Ligan otteluita. Näiden vedonlyöntiyhtiöiden live-tv listoilla onkin Espanjan toiseksi kovimman sarjan otteluita.  Unibet näyttää kaikki Real Madridin ja Barcelonan ottelut. Unibet-tv näyttää myös usein Valencian, Athletico Madridin, Sevillan sekä Malagan otteluita.

Siirry Unibetin sivuille TÄSTÄ >>

Serie A lähetykset

Serie A –oikeudet ovat tällä kaudella niin ikään Viasatilla, joten tämän takia niitä ei suomalaisille tarkoitetuilla live-streameilla nähdä. Tähänkin on olemassa omat kiertoreittinsä, mutta vaatii hieman perehtyneisyyttä tietoverkkoihin ja laitteistoon jolla pelejä aikoo katsoa. Unibet tarjoaa kattavan valikoiman muita liigoja, joilla ei Suomessa ole vielä esitysoikeuksia.

Siirry Unibetin sivuille TÄSTÄ >>

Bundesliiga lähetykset

Bundesliiga on yksi liigoista joita voi katsella esimeriksi Unibet TV:n kautta. Myös Eurosportin kautta televisiosta näkyvät ottelut ovat todella mielenkiintoisia ja tarjoavat yhden Euroopan parhaista liigoista mitä tulee pelin tasoon. Unibet TV näyttää suorana myös 2. bundesliigan pelejä kaikille vedonlyöjille.

Siirry Unibetin sivuille TÄSTÄ >>

Muiden jalkapalloliigojen lähetykset

Streamien avulla voi seurata todella mittavassa kaavassa eri maiden jalkapallopelejä. Unibetillä oli TV-palveluiden tarkasteluhetkellä luvassa mm. Venäjän, Viron, Tanskan, Ukainan, Puolan, Saksan, Tsekin, Hollannin, Ranskan 2.divisioonan, Chilen, Argentiinan, Kiinan, Latvian, Ruotsin Allsvenskanin ja Englannin Championshipin otteluita. Ja tässä vasta siis jalkapallotarjontaa.

Siirry Unibetin sivuille TÄSTÄ >>

Jalkapallofaneille on tarjolla runsaasti myös epävirallisia stream-palveluita. Nämä löytyvät Googlen avulla muutamalla taikasanalla, tarjontaa voi seurata vaikkapa FirstRow Sportsin sivuilta.

 

Liiga stream lähetykset

SM-liiga otteluihin on vaikein löytää live-stream lähetyksiä! Nelonen Pro omistaa SM-liigan oikeudet ja lähetykset ovat maksullisia. Ruutu+ palvelu tarjoaa tosin vallan mainiota pakettia kaikille kotimaisen jääkiekon ystäville kausikortin muodossa. Kuukausimaksulla, jolla näkee siis monta kymmentä ottelua kuukaudessa ja mikä olisikaan parempi väline Liigan livevetoja harrastavalle.

Kannattaa myös katsella tarkkaan Nelosen ohjelmatietoja, kuukausittain Neloselta nähdään yksi kuukauden peli, joka on siis ilmainen.

NHL stream lähetykset

NHL-pelit näkyvät Viasatin kanavilla ja Viaplay-palvelun avulla. NHL- peleihin löytyy streameja myös ilmaiseksi netistä. Kannattaa kokeilla ainakin sivustot livetv sekä MyP2P. NHL:llä on myös oma livestream-palvelunsa, jossa kausihinnalla voi katsoa otteluita livenä.

 

Jääkiekon MM-kisojen stream lähetykset

MTV omistaa jääkiekon MM-kisojen tv-oikeudet, joten ilmaiskanavilta näkee Suomen otteluiden lisäksi vain MM-turnauksen ratkaisuottelut.

Kirvestä ei kuitenkaan kannata heittää kaivoon, mikäli jääkiekon MM-kisat kiinnostavat myös muuten kuin Leijonien otteiden osalta. Neuvomme MM-kisasivustollamme, kuinka MM-otteluita on mahdollista seurata ilmaiseksi, mutta samalla laillisesti, netin kautta.

Tulevien World Cup pelien oikeudet ovat Viasatilla, joten niiden näkyminen ilmaiskanavilla on epätodennäköistä.

 

Muut lajit

Jalkapallon ja jääkiekon lisäksi näillä vedonlyöntisivustoilla on paljon tarjolla lajeja, joita ei Suomessa tavallisesti näy edes maksutelevisioissa. Esim. Rugbyn, Dartsin ja erilaisten hevos- ja koiraurheilulajien katsominen voi olla eksoottista, mutta parasta tässä on se, että jokaisesta näistä näytettävistä peleistä ja otteluista voi lyödä livevetoa ja näin ollen tienata rahaa.

Katsasta oman vedonlyöntitoimiston tarjonta ja kokeile miten hyvin kaikki toimii. Streamit ovat pääsääntöisesti erittäin hyvälaatuisia ja ne toimivat hieman hitaammallakin nettiyhteydellä.

 Maarajoitusten kiertäminen

Ruutu+ toimii mainiosti ulkomailla, mutta esimerkiksi Katsomo ja useat muut rajoittavat katseluoikeudet vain heille jotka ovat fyysiseltä sijainniltaan Suomessa. F-secure toi kuitenkin palvelun, jonka avulla maaestojen kiertäminen ihan laillisin keinoin on mahdollista.

On olemassa myös suosittuja selainosia, jotka soveltuvat myös ulkomaisten televisiokanavien ja urheilulähetysten katsomiseen, mutta näitä palveluja löytyy googlaamalla vaikkapa sanoja ”Free VPN”. Ilmaisia streameja eri urheilulähetyksiin on myös tarjolla eri sivustoilla, mutta näiden kanssa tulee olla valppaana ja varovainen. Monesti koneelle tulee paljon tavaraa jonka poistamiseen menee aikaa ja rahaa, samalla rahalla olisi varmasti voinut ostaa katseluoikeuden otteluun tai esimerkiksi katsoa pelin vedonlyöntifirman livestream –osastolta.

Lue myös:

Livevedot | Urheilulähetykset SuomessaUrheilusarjat   | Live stream lähetykset | VeikkausVedonlyöntibonukset | Unibet TV

Näin tehdään rahaa live-vedonlyönnillä  | Näin tienaat pitkävedolla 80 € varmasti